Search

Ratkaisut

Olemme audiovisuaalisen tekniikan, julkisivuvalaistuksen sekä elokuvateatterituotteiden maahantuoja ja järjestelmätoimittaja.

Lataa esite ja tutustu tarkemmin!

Tutustu Ideafixin kilpailuetua tuoviin ratkaisuihin ja aiempiin toteutuksiin esitteen avulla.

Täyden palvelun AV-toimija

Ideafix suunnittelee ja toteuttaa näyttäviä ja toimivia kokonaisuuksia, jotka hyödyntävät ääntä, valoa ja kuvaa yli 30 vuoden kokemuksella. Valaistus, äänentoisto sekä erilaiset näyttöpinnat ohjaimineen ovat vahvuutemme. Hyvin suunnitellut kokonaisuudet nostavat asiakaskokemuksesi uudelle tasolle ja luovat elämyksiä, jotka jäävät asiakkaidesi mieleen.

Erityisen innostuneita olemme toteuttaessamme kustannustehokkaasti useiden toimipaikkojen asennukset ympäri Suomea ja tarpeen vaatiessa myös ulkomailla. Tarjoamme lisäksi huolto- ja ylläpitosopimukset sekä koulutukset koko henkilökunnalle. Tarvittaessa järjestämme myös rahoituksen suunnitellulle kokonaisuudelle.

Ratkaisuillamme teet vaikutuksen​

Valaistus

Valaistus on suuressa roolissa jokapäiväisessä elämässä. Luo mieleenpainuvia elämyksiä, viihtyisiä ympäristöjä tai älykkäitä valaistusratkaisuja valaistusratkaisujemme avulla.

Ääni

Hyvää musaa ja hyvä fiilis. Jalkaa heiluttavat äänentoistoratkaisut ovat tärkeitä tunnelman luojia kaikissa asiakastiloissa. tuotevalikoimassamme on lisäksi akustiikkapaneeleita sekä peittoäänijärjestelmiä.

Digitaaliset näyttöratkaisut

Toteutamme juuri sinulle sopivan näyttöratkaisun, joka voi koostua yksittäisistä näytöistä, kokonaisesta videoseinästä tai jättimäisestä LED-screenistä. Ulkona tai sisällä, pieni tai suuri – meiltä hoituu. Kotelot ja kehykset tietysti sinun väreillä.

AV-tekniikka

AV-järjestelmien ohjaaminen, usean näytön sporttibaari, konferenssitilat tai kokoushuoneet – olipa tarpeesi millainen tahansa, hoidamme homman!

Palvelut

Olemme aidosti ratkaisukeskeisiä. Huomaat tämän siinä, että pelkkien laitteiden toimittamisen lisäksi saat kokonaisvaltaista palvelua alkaen suunnittelusta ja päättyen huoltosopimukseen.

Cinema

Rakennamme maailmanluokan elokuvateatterikokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta asiakkaasi saavat aina sävähdyttävän elämyksen.

Pysy kartalla ratkaisuistamme sekä AV-alan viimeisimmistä käänteistä. Tilaa uutiskirjeemme tai ota yhteyttä!

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen