Search

Käyttöympäristöt

Ratkaisumme tuovat etua monelle eri toimialalle

Luo asiakkaillesi mieleenpainuvia ja elämyksellisiä asiakaskokemuksia

Tarjoamamme ratkaisut sopivat useaan eri tarpeeseen ja toimialalle. Alla voit tutustua esimerkkeihin tarjoamistamme ratkaisuista. Jos sinulle ei löytynyt valmista ratkaisua, ole yhteydessä niin räätälöidään sinulle kustomoitu ratkaisu.

Käyttöympäristöt

Hotellit ja ravintolat

Varmista asiakkaittesi viihtyminen ratkaisujemme avulla.

Olemme monipuolinen AV-ratkaisutoimittaja hotelleille- ja ravintoloille. Tarjoamme ratkaisuja, joidda luodaan ainutlaatuisia ja viihtyisiä ympäristöjä. Äänentoisto, valaistus ja erilaiset näyttöratkaisut ovat avainasemassa luotaessa unohtumattomia ja elämyksellisiä asiakaskokemuksia.

Ääni

Äänentoistolla on merkittävä vaikutus asiakkaiden viihtyvyyteen. Tarjoamme ratkaisuja, jotka luovat miellyttäviä ja tunnelmallisia ympäristöjä. Laadukkaan äänentoiston avulla asiakkaat viihtyvät pidempään ja kuluttavat enemmän. Avullamme musiikki soi erinomaisesti ja sitä on helppo hallita. Kauttamme saat myös äänentoiston useista eri tiloista koostuvaan kokonaisuuteen siten, että jokaisen alueen ääntä voidaan hallita ja ohjata erikseen.

Lue lisää: Äänentoiston ratkaisumme
Tutustu referensseihin: Hotel Kämp, Ravintola Kappeli

Valaistus

Valaistuksen merkitys hotelleissa ja ravintoloissa on suuri. Tarjoamme ratkaisuja, joilla valaistuksesta saadaan miellyttävä ja jokaiseen eri käyttötarpeeseen sopivin. Valo-ohjauksen avulla valaistusta voidaan hallita tarkasti. Erilaisia valaistusasetuksia voidaan käyttää eri aikoina ja tilanteissa. Esimerkiksi himmenystasoilla ja valon värillä muutetaan tilan ilme ja tunnelma täysin. Valo-ohjauksen avulla voidaan esimerkiksi säätää valaistus eri päivän aikoina, kuten aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Automatisoinnin avulla henkilökunnan ei tarvitse jatkuvasti säätää valaistusta sopivaksi.

Lue lisää: Valaistusratkaisumme

Näyttöratkaisut

Näytöt ovat tehokas tapa tarjota viihdettä ja viestiä asiakkaille.  Ne täydentävät hotellin ja ravintolan ilmettä ja toimivat myös erinomaisena mainontakeinona. Meiltä onnistuu myös lukuisia näyttöjä sisältävien sporttibaarien sekä konferenssi -ja kokoustilojen toteuttaminen. Asentamiemme ohjausjärjestelmien avulla useidenkin näyttöjen kontrollointi käy helposti.

Lue lisää: Näyttöratkaisumme

Sisustussuunnittelijat ja -arkkitehdit

Suurta hyötyä sisustussuunnittelijan arkeen.

Innovatiivisten ratkaisuidemme avulla sisustussuunnittelijat ja -arkkitehdit tuovat villeimmätkin visionsa käytäntöön. Tuomme lisäarvoa sekä sinulle että asiakkaillesi. Olemme olleet sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien luotettava kumppani jo vuosien ajan. Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeittesi mukaisiksi kokonaisuuksiksi.

Valaistus

Yhtenä vahvana osaamisalueena meillä on valaistus. Innovatiivisilla valaistusratkaisuilla tehdään erilaisista tiloista toimivia ja tunnelmallisia. Julkisivuvalaistuksen avulla arvokkaat rakennukset tuodaan näyttävästi esille myös pimeällä. Valo-ohjauksen avulla puolestaan eri tilojen valaistusta voidaan säätää ja muuttaa esimerkiksi vuorokauden ajan tai käyttötarkoituksen mukaan.

Lue lisää: Valaistusratkaisumme

Tutustu referenssiin: Sokos Helsinki erottuu julkisivuvalaistuksen avulla
Tutustu referenssiin: Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus

Lue lisää: Valo-ohjaus tuo monia hyötyjä

Gobo-valaistus tarjoaa mielenkiintoisia keinoja luoda erottuvia ja elämyksellisiä ympäristöjä. Sen avulla voidaan heijastaa kuvia mille tahansa pinnalle.

Lue lisää: Elämyksiä, myyntiä ja turvallisuutta — Gobo-valaistuksella se onnistuu

Ääni

Toimiva äänentoisto täydentää kokonaisuuden. Rakenteisiin upotettavilla kaiuttimilla saadaan aikaiseksi huomaamaton äänentoisto, ja jos kaiuttimet halutaan näkyville, on meillä siihen sisustuksen ehdoilla toteutettava ratkaisu. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Red Dot-palkinnon saanut Spottunen kaiuttimet sekä tunnetun muotoilutoimiston kanssa yhteistyötä tekevän Eclerin laatukaiuttimet.

Lue lisää: Äänentoistoratkaisumme

Tutustu tuotemerkkeihin: Spottune, Ecler

Tutustu referensseihin: Hotel Kämp, Ravintola Kappeli

Kuva

Sisustukseen sulautuvilla näyttöratkaisuilla luodaan elämyksiä. Koteloinnilla ja kiinnitysratkaisuilla varmistetaan että näytöt ovat tyylikäs osa sisustusta.

Lue lisää: Näyttöratkaisumme

Tutustu referenssiin: Viking Gloryn näyttöratkaisut

Sähkösuunnittelijat

Yli 30 vuoden kokemus valo-ohjauksesta ja huipputuotteet varmistavat erinomaisen lopputuloksen!

Toimiva ja älykäs valaistus saavutetaan valo-ohjauksella, johon osaamisemme tarjoaa sinulle arkeasi helpottavan ratkaisun. Meillä on erinomainen suunnittelu- ja ohjelmointiosaaminen sekä suora yhteys laitevalmistajiin, minkä johdosta saamme erinomaista tietotaitoa suunnittelun tueksi.

Saat kauttamme Visual Productionsin, Nicolaudie Architecturalin sekä HELVARin tuotteet, asennuksen ja ohjelmoinnin kätevästi yhdestä paikasta.

Valo-ohjauksen palvelumme:

  • suunnittelu ja ohjelmointi
  • asennus ja kokoonpano
  • vianmääritys ja korjaus
  • tuki ja huolto 

Lisäksi meiltä löytyy osaamista valo-ohjauskeskusten valmistukseen, RCS yleisäänentoisto- ja hätäkuulutusjärjestelmiin, induktiosilmukoihin sekä Logisonin peittoäänijärjestelmiin.

Lue lisää:
Valaistusratkaisut
Taustahälyä vähentävän ja tuottavuutta parantava peittoäänijärjestelmä

Valaistussuunnittelijat

Valaistussuunnittelijan arkea helpottamassa.

Olemme asiantunteva kumppani valaistussuunnittelijoille ja tarjoamme monipuolisia ratkaisuja sekä tuotteita valaistukseen. Yksi erikoisalueemme on julkisivu- ja maisemavalaistus, jossa meillä on vahvaa osaamista suunnittelusta ja asennuksesta aina valaistuksen kokonaisvaltaiseen ohjaukseen asti.

Valaistussuunnittelijana voit luottaa asiantuntemukseemme ja sitoutuneisuuteemme tarjota sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut valaistushankkeisiisi. Olemme apunasi kaikissa vaiheissa, alkaen suunnittelusta ja neuvonnasta aina laitteiden asentamiseen ja käyttöönottoon asti. Yhteistyössämme keskitymme tarkasti yksityiskohtiin ja varmistamme, että valaistusratkaisut täyttävät sekä tekniset että esteettiset vaatimukset.

Tarjoamme myös laajan valikoiman valo-ohjausjärjestelmiä ja -tuotteita, jotka auttavat sinua toteuttamaan valaistusvisiosi. Valo-ohjaus on olennainen osa valaistusta, ja meillä on tarvittava asiantuntemus ja kokemuse valo-ohjauksen toteuttamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Voit luottaa siihen, että tarjoamamme valo-ohjausratkaisut ovat luotettavia, älykkäitä ja helppokäyttöisiä.

Olipa kyseessä sitten kaupunkiympäristö, yrityskompleksi tai julkinen tila, meiltä löytyy ratkaisut suunnitelmaasi. Olemme valmiina auttamaan sinua toteuttamaan ainutlaatuisia ja vaikuttavia valaistusprojekteja.

Lue lisää: Valaistusratkaisumme

Tutustu tuotemerkkeihin:
Griven
Goboservice
Visual Productions
Nicolaudie Architectural

Kauppakeskukset ja myymälät

Helposti kaikkien tuntemaksi maamerkiksi.

Ääni, valaistus ja erilaiset näyttöratkaisut näyttelevät suurta roolia, kun halutaan luoda myyntiä edistäviä ympäristöjä. Kauppakeskuksille ja myymälöille tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, joilla luodaan houkuttelevia ja toimivia tiloja, jotka parantavat myyntiä ja asiakaskokemusta.

Ääni

Äänentoisto on tehokas tapa luoda miellyttäviä tiloja ja parantaa myyntiä. Tarjoamme äänentoistoratkaisuja, jotka voidaan skaalata aina ketjutasolle asti. Oli kyseessä sitten kauppakeskuksen kokonaisäänentoisto, myymälän sisätilat tai ketjutason kokonaisuus, suunnittelemme ja toteutamme ratkaisun juuri sinun tarpeeseesi.

Lue lisää: Äänentoistoratkaisumme

Valaistus

Valaistus on toinen tärkeä tekijä, joka tarjoaa avaimet menestykseen. Tarjoamme valaistusratkaisuja, jotka auttavat kiinnittämään asiakkaiden huomion tuotteisiin ja lisäävät myyntiä. Toimiva valaistus luo miellyttävän ympäristön, jossa asiakkaat viihtyvät ja jäävät pidemmäksi aikaa. Halusitpa sitten valaista myymälän hyllyt tai luoda tunnelmallisia alueita kauppakeskuksessa, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus toteuttaa valaistusratkaisut vastaamaan visiotasi.

Lue lisää: Valaistusratkaisumme
Tutustu referenssiin: Sokos Helsinki erottuu julkisivuvalaistuksen ja led-screenien avulla

Näyttöratkaisut

Näyttöratkaisut ovat tehokas tapa viestiä ja herättää asiakkaiden huomio. Tarjoamme laajan valikoiman näyttöratkaisuja, kuten ulkoseinällä sijaitsevat suuret led-screenit, myymälään sijoitetut mainosnäytöt tai asiakkaiden opastamiseen tarkoitetut info-näytöt. Näyttöratkaisut voidaan laajentaa ketjutasolle, jolloin voit yhtenäistää viestintää ja brändiä useiden toimipisteiden välilä.

Olemme apunasi luomassa houkuttelevia ja toimivia tiloja. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ratkaisuja äänentoistoon, valaistukseen ja näyttöihin, jotka vastaavat tarpeitasi ja auttavat sinua menestymään kilpailussa.

Lue lisää: Näyttöratkaisumme
Tutustu referensseihin: Alepa Lentoasema, Kauppakeskus Mylly — LED-näytöt 30 metrin korkeuteen, Kauppakeskus REDI

Tutustu referensseihin

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen