Search

Palvelut

Teräsrakenteet, asennukset, värimäärittelyt ja huolenpito vaikka kiinteällä kuukausiveloituksella

Sinun tarpeisiisi sovitetut palvelut auttavat arjessasi.

Olemme aidosti ratkaisukeskeisiä. Huomaat tämän siinä, että pelkkien laitteiden toimittamisen lisäksi saat kokonaisvaltaista palvelua alkaen suunnittelusta ja päättyen huoltosopimukseen.

Palvelumme

Asennus

Teemme kokonaisvaltaisia asennuksia, puramme vanhan laitteiston sekä järjestelmät samalla kun asennamme uudet tuotteet ja järjestelmät toimintakuntoon.

Asennustyöt: Koulutetut sekä ammattitaitoiset tekevät asennukset sovitussa aikataulussa.

Purkaminen: Asentamisen lisäksi myös purkutyöt onnistuvat kauttamme. Puramme vanhat tuotteet pois uusien tieltä ja kuljetamme purkujätteen kierrätettäväksi ja uudelleen hyödynnettäväksi.

Muutostyöt: Kun tarpeet tai tilat muuttuvat ja nykyistä palvelukokonaisuutta tarvitsee päivittää, olemme mukana myös muutostöissä. Uudelleenkäytettävät tavarat voidaan lisäksi varastoida omassa varastossamme muutostöiden aikana.

Sähköasennukset: Sähköjen vetäminen ja kytkentöjen tekeminen käy käden käänteessä ammattilaisilta. Kaikilla sähkötöitä tekevillä asentajillamme on suoritettuna tarvittavat pätevyysluokitukset.

Huolto

Nopea huoltomme auttaa, vaikka järjestelmäsi ei olisi meidän toimittama.

Huollamme ja ylläpidämme sekä asentamiamme että muiden toimittamia laitteita, laitekokonaisuuksia sekä järjestelmiä. Nopea ja tehokas huoltomme varmistaa liiketoimintasi mahdollisimman häiriöttömän jatkumisen.

Yhdessä saamme sovittua juuri teille sopivan toimintavan, olipa kyse sitten tarvittaessa tapahtuvasta kertaluontoisesta huollosta tai valtakunnallisesta huolenpitosopimuksesta.

Logistiikka

Aina ajoissa ja oikeassa paikassa

Kuljetamme varastoidut tavarat ympäri Suomen, jotta tavarasi ovat ajallaan oikeassa paikassa silloin kun niitä tarvitset. Tarvittaessa järjestämme logistiikan tavaroille myös ympäri maailmaa hyödyntäen omia verkostojamme.

Tuote- ja järjestelmäsuunnittelu

Ideasta räätälöityyn toteutukseen  – meiltä onnistuu!

Asiakastarpeiden kartoitus

Tärkeä osa projektia on yrityksesi tarpeiden ymmärtäminen. Tarvekartoituksen aikana määritellään yhdessä asiakkaan kanssa, mitä tarvitaan, missä muodossa, miten toimitettuna ja niin edelleen. Rakennamme kartoituksen pohjalta tarpeisiin sopivan kokonaisuuden, joka tukee liiketoimintaasi ja ratkaisee tarpeet.

Tuote- ja järjestelmäsuunnittelu

Tuotteen suunnittelu ei aina ole mittava tuotekehitysprojekti, vaan tarvetta vastaavan ratkaisun pystyy suunnittelemaan joskus yllättävänkin helposti. Järjestelmäsuunnittelu määrittelee tuotteen arkkitehtuurin ja vastaa tuotekehityksen peruskysymyksiin. Suunnittelemme ja kehitämme sopivat laiteratkaisut ja järjestelmäkokonaisuudet juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Tuotteiden personointi ja kustomointityöt

Personoimme halutessasi tuotteet sinun yrityksesi ilmeen mukaisiksi, jotta brändisi välittyy myös kauttamme hankituissa tuotteissa. Olemme toteuttaneet lukuisia kustomointeja niin fyysisiin tuotteisiin kuin sovelluksiin ja erilaisiin hallinta- ja ohjausjärjestelmiin.

Tuotteiden valmistus

Joskus pelkkä kustomointityö ei riitä, vaan tuotteet on valmistettava alusta asti itse. Omat tuotantotilamme ja kattavat yhteistyökumppaniverkostot tarjoavat todella hyvät mahdollisuudet valmistaa erilaisia tuotteita ja tuotekokonaisuuksia jos valmista ratkaisua ei löydy valikoimistamme.

Varastointi

Varastoi hankkeessa tarvitsemasi välineet meillä

Varastoimme tuotteet meidän omiin varastoihimme puolestasi. Tuotteet varastoidaan oikeaoppisesti lämpimiin varastoihin. Näin tuotteet eivät vaurioidu varastoinnin aikana. Varastoimalla tuotteet meille, vapautat tilaa ja aikaa joka varaston ylläpitämiseen normaalisti menisi.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen