Search

Valaistus

Erotu näkyvästi häikäisevän hyvillä valoelämyksillä

Valaistuksella luodaan kilpailuetua ja viihtyisiä ympäristöjä

Uskomme, että valaistus on enemmän kuin välttämätön paha. Valaistus on menestystekijä, koska sillä luodaan kilpailijoista erottuvia asiakaselämyksiä. Yli 30 vuoden osaaminen ja kokemus.
Julkisivuvalaistuksen ansiosta erotutaan. Valo-ohjaus mahdollistaa energiatehokkaan ja älykkään valaistuksen. Goboilla tehdään vaikutus ja lisätään myyntiä.

Huippumerkit valaistukseen

Grivenin tuotteet julkisivuvalaistukseen Ideafixiltä

Valaistusratkaisumme

Julkisivuvalaistus

Helposti kaikkien tuntemaksi maamerkiksi.

Julkisivuvalaistus on tärkeä osa kaupunkien ja rakennusten visuaalista ilmettä. Se vaikuttaa merkittävästi ympäristön tunnelmaan ja viihtyvyyteen. Hyvin suunniteltu ja toteutettu julkisivuvalaistus korostaa rakennuksen arkkitehtuuria, luo turvallisuudentunnetta ja herättää mielenkiintoa.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia julkisivuvalaistuksen ratkaisuja ja palveluita. Meiltä löydät niin perinteisiä kuin moderniempia ratkaisuja, joilla voit korostaa rakennuksesi parhaita puolia ja luoda omanlaisensa tunnelman ympäristöön.

Valo-ohjaus & ohjausjärjestelmät

Oikein toteutetulla valo-ohjauksella saadaan valaistuksesta kaikki hyöty irti.

Olemme edelläkävijöitä erilaisten valo-ohjausratkaisujen toimittamisessa. Yhdistämme kaikki valonlähteet toimimaan tilan ja tarpeen mukaan. Valot voivat olla valkoisia tai värikkäitä led-valaisimia ja muita valonlähteitä. Vain mielikuvitus on rajana.

Valo-ohjausta voidaan hyödyntää niin hotelleissa, ravintoloissa ja myymälöissä kuin julkisivuvalaistuksessa, parkkihalleissa ja kiinteistöissä. Olipa tarpeesi ja kohteesi mikä tahansa, me toteutamme siihen ratkaisun!

Aiheeseen liittyvää:

DMX- ja DALI-valaistuksen ohjaus DINA-tuoteperheellä
Valo-ohjaus tuo monia etuja

Gobo-valaistus

Goboilla näyttäviä elämyksiä ja turvallisuutta parantavia kokonaisuuksia

Gobo-valaistuksen avulla heijastat logoja, tekstiä tai näyttäviä kuvia mille tahansa pinnalle. Heijastettu kuva on helppo vaihtaa uuteen aina tarvittaessa. Oikein kohdistettu heijastus ei jää huomaamatta.

Voit huoletta heijastaa kuvan arvokkaisiin ja historiallisiin kohteisiin, sillä niistä ei jää minkäänlaista jälkeä heijastettavaan pintaan. Kuvana voi toimia mikä tahansa, aina yksivärisesta ja simppelistä logosta monimutkaiseen värikuvaan. Myös kiinteistöjen ja teollisuuden käytössä olevat turva- ja huomiomerkit voidaan korvata heijastettavalla merkillä.

Toimimme Goboservicen maahantuojana, joka on valmistanut goboja ja goboheittimiä yli 20 vuoden ajan. Kauttamme saat kaiken gobo-valaisuun tarvittavan tuotteista ja suunnittelusta asennukseen.

Aiheeseen liittyvää:

Tutustu Goboservicen tuotevalikoimaan
Heijastetut turvamerkit – estä loukkaantumisia ja säästä rahaa
Elämyksiä, myyntiä ja turvallisuutta – Gobo-valaistuksella se onnistuu

 

Tutustu valaistusreferensseihin

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus

Kuopion kaupungintalon valaistus on tehty Grivenin valaisimilla.

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Rediin asennettuja valaistuskokonaisuuksia.

Sokos Helsinki – Julkisivuvalaistus ja ulkonäytöt

Kolmessa kerroksessa koko kiinteistön kiertävät LED-valonauhat tuovat rakennuksen kuin rakennuksen esille. Samalla mainospinnat päivitettiin digitaalisiksi.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen