Search

Näyttöratkaisut

Näy ISOMMIN kuin koskaan ennen näyttöratkaisujemme avulla.

Tee tilasta mieleenpainuva ja tarjoa asiakkaille viihdettä

Toteutamme juuri sinulle sopivan näyttöratkaisun, joka voi koostua yksittäisistä näytöistä, kokonaisista videoseinistä tai jättimäisistä led-näytöistä. Ulkona tai sisällä, pieni tai suuri – meiltä hoituu. Kotelot ja kehykset tietysti sinun väreillä.

Edustamme alan huippumerkkejä!

Q-SYS -tuotteet helposti Ideafixiltä

Kuvaratkaisumme

Sinun tarpeisiisi räätälöity kokonaisuus

Kun valmista ratkaisua ei ole, me teemme sen.

Oma tuotantomme toteuttaa vaativimmatkin kokonaisuudet juuri sellaisen ja sen värisenä kuin haluat sovittua aikataulua noudattaen.

Meille mitkään projektit eivät ole liian hankalia, sillä olemme tottuneet ratkaisemaan ongelmia. Hyviä esimerkkejä osaamisestamme vaativista räätälöidyistä hankkeista ovat Nokia Arenan suurin led-screen, Viking Linen lippulaivan Vikin Gloryn näyttökokonaisuus sekä ympäri Suomea sijaitsevat Neste-asemien mittarinäytöt.

Led-screenit

Led-screenit sisä- ja ulkokäyttöön. Myös kulmilla ja eri muodoilla.

Suuret ja näyttävät LED-screenit ovat täydellisiä mainontaan, viestintään sekä brändinrakennukseen. Kun haluat tuoda viestisi eloon LED-screenillä, meiltä löytyy siihen ratkaisu!

Uusimman teknologian ja meidän yli 30 vuoden kokemuksen ansiosta kuva näkyy kirkkaana ja tarkkana pitkään. LED-screen voidaan valmistaa useaan eri kokoon, jolloin ne sopivat erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin.

LED-näyttöpaneeleista rakennettu digipinta tuottaa värikirkkautensta ansiosta ainutlaatuisen visuaalisen elämyksen. Sisätiloissa on usein haasteena valmiiden diginäyttöjen sovittaminen kiinteistön rakenteisiin. Meidän avullamme sinun ei kuitenkaan tarvitsee murehtia asiasta huolta, sillä hoidamme näytön kiinnityksen asianmukaisesti.

Ulkokäytössä on puolestaan tärkeää ottaa huomioon vaihtelevat sääolosuhteet. Olemme testanneet lukuisten eri LED-paneelivalmistajien ratkaisut ja valinneet niiden joukosta laadullisesti parhaimma ja kustannustehokkaimmat.

Aiheeseen liittyen:

Isot LED-screenit – miksi laatuun kannattaa panostaa?

Tutustu referensseihin:

Kuopion Portin LED-screen
Silmäpareja tavoittavat LED-screenit
Alepa Lentoaseman LED-screen ei jää huomaamatta

Digitaaliset näytöt

Näytöt tavoittavat tehokkaasti asiakkaat ja kuluttajat

Digitaalinen näyttö tarjoaa tehokkaan tavan tavoittaa tehokkaasti asiakkaat. Niitä voidaan hyödyntää viestintään, mainontaan sekä opastamiseen erilaisissa ympäristöissä. Näytöillä voit luoda vaikuttavaa ja dynaamista viestintää ja mainontaa, joka herättää huomion ja viestii tehokkaasti halutun sanoman. Tarjolla on erilaisia näyttötyyppejä ja -kokoja, jotta voit valita juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Olipa kyseessä sitten mainosnäyttö myymälätilassa, infonäyttö asiakkaiden opastamiseen tai viihdettä tarjoava näyttö ravintolassa, meiltä löytyy ratkaisu.

Asiakkaan toideiven mukainen kotelointi varmistaa, että näyttö sulautuu saumattomasti osaksi ympäristöä ja sisustusta. Räätälöimme näytön ulkonäön ja asennustavan juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi, jotta se täydentää tilan visuaalista ilmettä ja toimii luontevana osana kokonaisuutta.

Kun haluat toteuttaa tehokasta viestintää digitaalisilla näyttöratkaisuilla, luota ammattitaitoomme ja yli 30 vuoden kokemukseemme. Tarjoamamme ratkaisut ovat laadukkaita, luotettavia ja helppokäyttöisiä.

Digital Signage

Digital Signage eli erilaiset info- ja mainosnäytöt ovat tätä päivää

Digital Signage -näytöt voivat olla paljon enemmän kuin perinteiset perusnäytöt. Olemme asiantunteva kumppanisi, joka suunnittelee ja asentaa räätälöityjä Digital Signage -ratkaisuja tarpeisiisi. Tarjoamamme näyttöratkaisut herättävät huomion ja erottuvat harmaasta massasta.

Digital Signage-ratkaisumme kattavat yksittäiset näytöt, kokonaiset videoseinät sekä jättimäiset LED-screenit, jotka voidaan sijoittaa sisä- ja ulkotiloihin. Olipa kyseessä yksi tai useampi toimipiste, meiltä löytyy joustavat ratkaisut tarpeisiisi. Kilpailu asiakkaiden huomiosta on kova, joten satsaaminen näyttävään ja toimivaan ratkaisuun kannattaa.

Tarjoamme myös sisällönhallintajärjestlemän, jonka avulla voit hallita näyttöjen sisältöä. Voit helposti päivittää, muokata, ajastaa ja automatisoida näyttöjen sisältöä reaaliajassa.

Paranna viestintääsi ja erottaudu kilpailijoista. Valitse meidät Digital Signage -järjestelmän toimittajaksi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisukokonaisuus, joka tekee vaikutuksen asiakkaisiisi.

Aiheeseen liittyvää:

Digital Signage – 5 näyttävää sisältöesimerkkiä maailmalta
Ekonäyttö tarjoaa uusia mahdollisuuksia ulkomainontaan
Digitaalinen ulkonäyttö käyttöösi  – helpommin kuin koskaan!

Sisällönhallinta

Sisältö on kuningas

Yhdessä personoidun näyttöpinnan kanssa sisältö hallitsee tilaa ja varmistaa jokaisen huomion. Tarjoamme helppokäyttöiset ja joustavat järjestelmät sisällönhallintaan ja julkaisemiseen.

Idearuutu on Ideafixin kehittämä ja ylläpitämä etähallintaohjelmisto. Ohjelmiston avulla voit hallinnoida sisältöjä niin yksittäisessä kuin sadoissa eri kohteissa kuitenkin siten, että jokaisella näyttöpinnalla voi olla yksilölllistä sisältöä.

Monipuolinen Idearuutu on kehitetty meidän vuosien kokemuksen ja laajan asiakaspalautteen pohjalta. Oma ohjelmistokehityksemme mahdollistaa erilaisten ja tarpeisiin räätälöidyt ominaisuudet ja automaattisten toimintojen luomisen. Näytöt voivat tarjota esimerkiksi paikallisesti tilanteen mukaan muuttuvaa mainontaa tai keskitettyä ketjuviestintää.

Tutustu näyttöreferensseihin

Kuopion Portin LED-screen

Kuopion Portin LED-screen tavoittaa tehokkaasti juna- ja bussimatkustajat.

Mittarinäytöt Neste-asemille

Mittarinäytöt Nesteen bensa-asemille ympäri Suomen.

Silmäpareja tavoittavat LED-screenit

Vilkkaan tien varressa sijaitsevat LED-screenit tavoittavat useita silmäpareja.

Eko-näyttö

Kaupallisuuden ja käytännöllisyyden yhdistävä Ekonäyttö tarjoaa huomattavan ja uudenlaisen tavan näkyä.

Nokia Arenan suurin LED-näyttö

Nokia Arenan suurin led-screen on Ideafixin käsialaa.

Viking Gloryn digitaaliset näyttöratkaisut

Viking Linen lippulaiva, Viking Glory, sai näyttöratkaisut Ideafixiltä.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen