Search

Ääni

Ääni on tehokas tapa kasvattaa myyntiä ja tehdä tilasta mukavampi

Äänentoisto, akustiikka ja peittoääni

Hyvää musaa ja hyvä fiilis. Jalkaa heiluttavat äänentoistoratkaisut ovat tärkeitä tunnelman luojia kaikissa asiakastiloissa. Olipa kyse sitten yksittäisistä myymälöistä, kauppakeskuksista, kuntosaleista, ravintoloista, isoista halleista tai massiivisista ulkotiloista, oikein mitoitetut äänilaitteet ovat välttämättömiä hyvälle asiakaskokemukselle.

Toimitamme audiolaitteita sekä niiden suunnittelu- ja asennuspalveluita kaikenlaisiin äänentoistotarpeisiin yksittäisistä kaiuttimista kokonaisvaltaisiin ja räätälöityihin audioratkaisuihin.

Tuotemerkit äänentoistoon ja akustiikkaan

Q-SYS -tuotteet helposti Ideafixiltä
Spottunen äänentoistojärjestelmä Ideafixiltä

Äänentoiston ratkaisumme

Äänentoisto

Kaikki kaiuttimista vahvistimiin ja kaapelit siltä väliltä.

Jokaisella tilalla on oma erityisluonteensa, joka asettaa vaatimukset äänentoistolle. Olemme erikoistuneet äänentoiston kokonaisratkaisuihin. Toimitamme erilaisia käyttäjälähtöisiä ja kokonaisvaltaisia äänijärjestelmiä. Edustamme kattavasti laadukkaita valmistajia kuten Spottune, Ecler, Outline sekä Xilica.

Kaiuttimet voidaan upottaa rakenteisiin tai asentaa huomaamattomasti esimerkiksi kattoon tai seinään. Vaikka tietyt lainalaisuudet täytyykin ottaa huomioon, myös kaiuttimien sijoittelussa voidaan olla luovia ja kekseliäitä. Lopputuloksesta on helppoa saada esteettinen ja laadukas.

Kauttamme saat niin ammattitason tuotteet kuin niiden asennuksen ja huollon. Edustamme kattavasti laadukkaita valmistajia, ja valikoimasta löytyy kaikki kaiuttimista kaapeleihin ja liittimiin.

Peittoäänijärjestelmä

Parempaa työtehoa peittoäänijärjestelmällä

Peittoäänijärjestelmällä voidaan aktiivisesti ehkäistä häiritsevää taustamelua avotoimistoissa ja muissa avoimissa tiloissa.Tällaisissa tiloissa esimerkiksi ihmisen puheääni voi olla häiritsevän voimakas vielä jopa 25 metrin päässä.

Peittoäänijärjestelmällä voidaan tuottaa normaalisti täysin huomaamatonta taustaääntä. Se ehkäisee puheäänen ja muun taustamelun kuulumisen parantaen yksityisyyttä ja keskittymiskykyä.

Nykyaikainen peittonäänijärjestelmä säätyy automaattisesti pisteittä tarpeen mukaan. Tämä on ratkaisevasti parempi algoritmi kuin pelkästään yhden mittapisteen järjestelmä, jossa suurikin alue säätyy tämän yhden pisteen mukaan. Osaan peittoäänijärjestelmän kaiuttimista voi soittaa jopa kolmea eri taustamusiikkia parantamaan viihtyvyttää.

Kun haluat parempaa työtehoa, niin nykyaikaisesta peittoäänijärjestelmästä on selkeää apua.

Akustiikka ja sisustus

Äänentoisto alkaa akustiikasta

Kun tila on akustoitu huolellisesti kuulostaa musiikki paremmalta ja ylimääräiset häiriöäänet on minimoitu. Akustiset seinäpaneelit saadaan osaksi sisustusta ja äänentoistoa. Ne vähentävät kaikua ja tuovat lämpöä äänentoistoon.

Tutustu äänentoiston referensseihin

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.

Bistro Lande

Inkoolaisessa Bistro Landessa Eclerin äänentoistojärjestelmä pitää huolta asiakkaiden viihtymisestä.

Hotel Kämpin äänentoisto

Spottunen äänentoistojärjestelmä pitää huolta Hotel Kämpin äänentoistosta.

Ravintola Kappeli

Ravintola Kappelin äänentoisto hoituu Spottunen ja Eclerin ammattitason laitteilla.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen