Search

AV-tekniikka

Toimivat AV-kokonaisuudet tekevät vaikutuksen asiakkaisiin

Tee tilasta mieleenpainuva ja tarjoa asiakkaille viihdettä

Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuksia, joissa kaikkea tilan tekniikkaa voi ohjata helposti ja monipuolisesti esimerkiksi kosketusnäytöltä tai mobiililaitteilla. Toteutamme valaistuksen, äänentoiston ja muun tekniikan siten, että asiat saavat olla pääroolissa. Tila ja tekniikka vain nostavat niiden arvoa laadukkailla puitteillaan.

Edustamme alan huippumerkkejä!

AV-ratkaisumme

Kokoustekniikka

Tarjoamme tehokasta kokoustekniikkaa ja suunnittelemme kokous- ja konferenssitiloja, jotka jättävät asiakkaisiin vahvan vaikutuksen. Tavoitteenamme on luoda tiloja, joissa kokoukset sujuvat viihtyisästi ja jossa teknologia tukee tehokasta vuorovaikutusta ja helppokäyttöisyyttä.

Käytämme vain luotettavia valmistajia varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kaikkiin ratkaisuihin meillä on koulutetut asiantuntijat, joten voimme tarjota asiantuntevaa opastusta siitä, kuinka kokoustekniikka, äänentoisto, näytöt ja muut audiovisuaaliset ratkaisut voidaan integroida saumattomasti osaksi liiketoimintaa. Vakuuta asiakkaasi helppokäyttöisellä tekniikalla!

Ohjausjärjestelmät

Hyödyntämällä ohjausjärjestelmiä voit hallita kuvan, valon ja äänen elementtejä vaivattomasti ja tehokkaasti! Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, jotka tekevät näiden osa-alueiden hallinnoinnista entistäkin sujuvampaa ja innovatiivisempaa kuin koskaan aiemmin.

AV-ohjausjärjestelmillä toteutamme kaikkien keskeisten osa-alueiden, kuten kuvan, valon ja äänen suhteen mieleenpainuvan käyttökokemuksen. Asiantuntemuksemme takaavat kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka ei ainoastaan vastaa tarpeisiin, vaan tekee myös käytöstä helpon ja tehokkaan kokemuksen.

Näytöt

Kustannus- ja energiatehokkaat näyttöratkaisut, jotka täyttävät sekä digitaalisen viestinnän tarpeet että kokoustilojen vaatimukset. BRAVIAn avulla voit nauttia upeimmista käyttökokemuksista sekä innovaatioista, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia vähentämällä energiankulutusta ja uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä.

Sony Bravia-mallisto tarjoaa laajan valikoiman näyttöjä erilaisiin käyttökohteisiin, kuten kokoustilat, luokkahuoneet, aulat, esittelytilat, urheilupaikat ja julkisiin tiloihin. Näyttöjen korkea resoluutio, tarkka värintoisto ja luotettava suorituskyky takaa viestinnän välittyvän selkeästi sekä tehokkaasti.  Valitse BRAVIA ja ota askel kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

Tutustu edustamiimme tuotemerkkeihin

Tutustu referensseihin

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa