Search

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Ikimuistoinen Sony -katselukokemus Ideafixin avulla

Sony Crystal LED -näyttö vie katselukokemuksen uudelle tasolle tarjoamalla
uskomattoman selkeän ja elävän kuvanlaadun. Sonyn edistyksellinen
teknologia yhdistää huippuluokan kuvanlaadun, energiatehokkuuden ja
kestävyyden välittämään yrityksesi viestit ja arvot.

“Ideafix Oy:llä on laaja kokemus LED-näyttöjen asennuksesta, suunnittelusta,
huollosta ja ylläpidosta. Yhteistyö Ideafix Oy:n kanssa, ensisijaisena
ratkaisukumppanina Suomessa, antaa meille mahdollisuuden kestävään
kasvuun markkinoilla” – Mikael Holm, asiakkuuspäällikkö Suomi &
Baltia, Sony Professional

Esittely Sony Crystal LED ratkaisuista.

Tutustu Sonyn Crystal LED -sarjoihin: B, C, BH, CH ja Verona

Sony on tunnettu huippulaatuisista teknologiaratkaisuistaan, ja Crystal LED -sarjat eivät ole poikkeus. Sarjat tarjoavat upeita mahdollisuuksia monenlaisiin käyttökohteisiin, olipa kyseessä sitten virtuaalituotanto, mainosnäyttö tai ammattimainen esitystila. Sony on myös sitoutunut kehittämään ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja noudattamaan vihreitä arvoja niin tuotantoprosesseissaan kuin tuotteidensa suunnittelussa.

Crystal LED B ja C

Crystal LED -sarjan B ja C mallit ovat uskomattoman upeita kirkkaudeltaan, väritoistoltaan ja kuvanlaadultaan, mikä tekee B ja C malleista luonnollisen kumppanin yritystiloihin ja esittelytiloihin. B- malli on ihanteellinen luomaan todentuntuisia ja mukaansatempaavia digitaalisia taustoja virtuaalisissa tuotantotiloissa.

Crystal LED BH ja CH

BH- ja CH-mallit edustavat uusinta innovaatiota Sonyn Crystal LED -sarjassa. Yritysten sisäänkäynneistä ja auloista vähittäiskaupan esittelytiloihin BH-sarja tarjoaa vaikuttavan suuria, kirkkaita kuvia, joissa on täyteläisiä eloisia värejä, jopa kirkkaasti valaistuissa tiloissa. BH- ja CH-sarjat ovat entistä helpompi asentaa ja huoltaa erilaisissa ympäristöissä.

Verona

Uuden sukupolven Verona-modulaarinen Crystal LED -videoseinä on suunniteltu erityisesti vaativiin virtuaalituotanto toteutuksiin. Veronan huippulaatuiset ominaisuudet, kuten poikkeukselliset mustat tasot, vähäinen heijastus, korkea kirkkaus ja laaja värivalikoima ja korkea virkistystaajuus, takaavat upean katselukokemuksen. Verona tarjoaa entistä helpomman tavan luoda immersiivisiä visuaalisia elämyksiä millä tahansa mittakaavalla.

Oli tarpeesi sitten mikä tahansa, Sonyn Crystal LED -sarjat tarjoavat laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja. Tutustu valikoimaan ja löydä omaan käyttöösi sopiva Crystal LED -näyttö!

Esittely Sony Bravia näyttö ratkaisuista.

Sony Bravia -näyttöjen maailmaan

Sony Bravia on yksi markkinoiden arvostetuimmista näyttöbrändeistä, ja Sonyn laadukkaat näytöt tarjoavat upean katselukokemuksen, niin kotona kuin ammattikäytössä. Tämän päivän digitaalisessa maailmassa Sony Bravia -näytöt ovat vahvasti läsnä monissa ympäristöissä, joissa Bravianinnovatiiviset ominaisuudet takaavat vaikuttavan kuvanlaadun ja käyttökokemuksen.

Upea kuvanlaatu ja tekniset edistysaskeleet

Sony Bravia -näytöt tarjoavat upeaa kuvanlaatua, joka herättää kuvan eloon syvällisellä kontrastilla, eloisilla väreillä ja terävällä resoluutiolla. Niiden käyttämä edistyksellinen teknologia, kuten OLED- ja LED-paneelit sekä 4K ja 8K Ultra HD -resoluutio, takaavat tarkan ja yksityiskohtaisen kuvan joka kerta.

Monipuoliset käyttökohteet

Sony Bravia -näytöt sopivat moniin erilaisiin käyttökohteisiin ja ympäristöihin. Näytöt ovat suosittuja vaihtoehtoja ammattikäyttöön, kuten kokoushuoneisiin, hotelleihin, kouluihin ja myymälöihin. Bravia-näytöt tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, kuten käyttöä helpottavia älykkäitä toimintoja n ja yhteensopivuuden erilaisten laitteiden kanssa.

Kestävä ja luotettava valinta

Sony Bravia -näytöt ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Mallit ovat suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä ja tarjoamaan häiriötöntä katselukokemusta vuodesta toiseen. Sony on sitoutunut kehittämään ympäristöystävällisiä näyttöratkaisuja, jotka vähentävät energiankulutusta ja ekologista jalanjälkeä.

Sony Bravia -näytöt edustavat huippulaatua, innovaatiota ja luotettavuutta televisiobrändinä. Olipa kyseessä sitten koti- tai ammattikäyttö, Sony Bravia tarjoaa monipuolisia ja tehokkaita näyttöratkaisuja, jotka vastaavat vaativiinkin tarpeisiin.

Valitsemalla Sony Bravia -näytön saat takuulla upean katselukokemuksen ja laadukkaan tuotteen, joka kestää aikaa.

Lisätiedot näyttöekspertiltämme

Myyntijohtaja:

Markku Rasijärvi
040 488 9262
markku.rasijarvi@ideafix.fi

Toimitusjohtaja:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

 

 

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Lue seuraavaksi

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
Tilaa Ideafixin uutiskirje!

Ideafixin Uutiskirje

Haluatko olla alasi edelläkävijä? Hanki ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi Ideafixiltä! Uutiskirjeemme avulla saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja alan trendeistä. Päivitykset uusista projekteistamme antavat sinulle inspiraatiota ja käytännön vinkkejä oman yrityksesi tarpeisiin. 
CineEurope

Ideafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa