Ideafix toimittaa Järvenpään uudet pysäkkikatokset

Järvenpään kaupunki on valinnut Ideafixin uusien pysäkkikatosten toimittajaksi.

Järvenpään bussipysäkit uusitaan kotimaisen yrityksen, Ideafixin toimesta. Pysäkkikatokset valmistaa Lehtovuori Oy ja katoksiin asennetaan digitaaliset mainosnäytöt Ideafixin toimesta. Järvenpään Kaupunki päätti tehdä 10+5-vuotisen sopimuksen Ideafixin kanssa.

Kun nykyiset pysäkkikatossopimukset ovat päättymässä Järvenpäässä, kaupunki kilpailutti kokonaisuuden katosten suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja katosten käyttämisestä ulkomainontaan. Alkuvuonna järjestetyn kilpailutuksen voitti Ideafix.

Nyt tehtävän sopimuksen mukaan Ideafix toimittaa kokonaan uudet bussipysäkkikatokset omalla kustannuksellaan. Katokset valmistaa perinteikäs suomalainen pysäkkikatoksia ja muita julkistilojen ulkokalusteita valmistava Lehtovuori Oy, joka toimii hankkeessa Ideafixin alihankkijana. Pysäkkikatosten lisäksi Ideafix toimittaa kaupungin keskusta-alueelle kolme digitaalista mainospylonia.

Ideafix toimittaa Järvenpään uudet pysäkkikatokset. Kuvituskuva.

Pitkäaikainen sopimus

Uudet sopimukset Järvenpään Kaupungin ja Ideafixin kanssa tehdään 10 vuoden sopimuskaudeksi, jossa on lisäksi kaksi viiden vuoden optiota.

– Mahtava päästä rakentamaan yhdessä pitkää kumppanutta, jolla on konkreettisia vaikutuksia sekä kaupunkikuvaan että kaupunkilaisten elämään! Iloitsee itsekin joukkoliikennettä Järvenpäässä käyttävä hankintapäällikkö Petra Pantsar.

Uusia mahdollisia mainontaan yrityksille

Sopimus antaa myös uusia mahdollisuuksia paikallisille yrityksille, joilla on nyt erinomainen mahdollisuus käyttää digitaalisia näyttöjä omaan viestintäänsä omalla päätoiminta-alueella. Toiminnan käynnistyessä Ideafixin toiminta laajenee mediamyyntiin. Uutta DOOH-liiketoimintaa tulee vetämään pitkään ulkomainosmediassa toiminut Esa Rimpiläinen.

– Tämä on tietääksemme maailman ensimmäinen kerta, kun Suomessa kotimainen toimija valitaan kaupungin bussikatosten toimittajaksi. Jo oli aikakin! naurahtaa Ideafixin toimitusjohtaja Juha Järvimaa.

Ideafix

Ideafix on audiovisuaalisten ja digitaalisten näyttöratkaisujen kumppani yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikessa toiminnassamme hyödynnämme uusinta teknologiaa, luovuutta sekä monipuolista osaamistamme, jotta voimme suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä kilpailuetua ja elämyksiä tuovia ratkaisuja.

Lisätiedot:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Tiedustelut mediatilasta

Esa Rimpiläinen
0400 481 509
esa.rimpilainen@ideafix.fi

Näyttöratkaisut

Räätälöimme ja toteutamme näyttöratkaisut juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Käyttöympäristöt

Ratkaisumme ja tuotemerkkimme sopivat useille eri toimialoille ja moneen eri tarpeeseen.

Lue seuraavaksi

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Monipuolinen ja edistyksellinen Ecler VIDA-24Q -vahvistin

Palkittu Eclerin VIDA-vahvistin on monikäyttöinen ja tehokas vahvistin.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen