Ecler – Innovaatioiden edelläkävijä

Ecler on jälleen kerran vahvistanut asemaansa videoteknologian alalla julkaisemalla laiteohjelmistopäivityksiä, jotka tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Päivityksistä merkittäviä kohokohtia ovat esimerkiksi uudistettu Web GUI -käyttöliittymä, joka tekee laitteiden käytöstä entistäkin sujuvampaa, sekä mahdollisuus lisätä oma logo Ecler Video over IP -tuotteiden aloitusnäyttöön. Kuvamatriisit kuten VEO-MXH44D ja VEO-MXH88D tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn näyttöjen hallintaan, ja langaton VEO-SWC44 tekee esityksistä entistä helpompia ja tehokkaampia.

Ecler käyttöliittymän päivitys

Samanaikaisesti Ecler juhlii merkittävää virstanpylvästä, sillä heidän eMOTUS-kaiutinsarjan 100 000. kappale on juuri valmistunut. Tämä erityinen kappale on koristeltu Ecler-tiimin allekirjoituksilla, symboloiden vuosien innovatiivista kehitystä ja kasvua.

Ecler on sitoutunut tuottamaan laatua ja innovaatioita, tarjoten markkinoille teknologisia ratkaisuja, jotka ovat käyttäjäystävällisiä ja mukautuvia eri tarpeisiin. Tutustu tarkemmin Eclerin tuotteisiin ja vie äänentoisto- ja videoratkaisusi seuraavalle tasolle.

Tiesitkö, että Eclerin tuotteisiin saat viiden vuoden takuun? Lue lisää täältä!

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
Griven GOBOLed 500.

Griven GoboLED 500 -ohjelmistopäivitys

Griven on julkaissut uuden laiteohjelmistopäivityksen GoboLED 500 -ulkokuvaprojektorille, joka tuo merkittäviä parannuksia laitteen suorituskykyyn.
Ecler NIMBO kaiuttimet Ideafixiltä.

Paranna äänikokemustasi Ecler NIMBO-14 kaiuttimilla

Ecler NIMBO-sarjan uusimmat kaiuttimet tarjoavat loistavaa äänentoistoa. Ne sopivat täydellisesti erilaisiin tiloihin kuten kylpylöihin, hotelleihin, kuntosaleihin, ravintoloihin ja kauppoihin. Nämä Barcelonassa valmistetut kaiuttimet yhdistävät huippuluokan äänentoiston ainutlaatuiseen pilvivaikutteiseen muotoiluun.
Ecler KICK-SB28 subwoofer - laadukas subwoofer ulkokäyttöön

Ecler Uutuus: KICK-SB28 subwoofer!

Ecler KICK-SB28 subwoofer on uutuus, joka tarjoaa hämmästyttävän äänentoiston sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sen IP46-luokitus takaa suojan pölyltä ja vedeltä, mikä tekee siitä ihanteellisen myös vaativiin ympäristöihin.
Tilaa Ideafixin uutiskirje!

Ideafixin Uutiskirje

Haluatko olla alasi edelläkävijä? Hanki ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi Ideafixiltä! Uutiskirjeemme avulla saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja alan trendeistä. Päivitykset uusista projekteistamme antavat sinulle inspiraatiota ja käytännön vinkkejä oman yrityksesi tarpeisiin. 

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa