Search

DMX- ja DALI-valaistuksen ohjaus DINA-tuoteperheellä

DMX ja DALI ovat valaistuksen ohjausprotokollia, jotka tarjoavat tehokkaan tavan hallita valaistusjärjestelmiä. Tutustu DINA-tuoteperheeseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin ominaisuuksiin.

Nicolaudie Architecturalin DINA-tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja valaistuksen ohjaukseen DMX- ja DALI-ympäristöön. DINA-tuoteperheen avulla ohjaat DMX-valoja tai yhdistelet DMX ja DALI-valaistuksia toimivaksi kokonaisuudeksi tarkasti ja tehokkaasti.

DINA tarjoaa ratkaisun niin pieneen projektiin kuin suureen kokonaisuuteenkin. Ohjaimet ovat saatavilla sekä DIN-kiskoon että 19-tuumaiseen telineeseen.

Pitkäaikaisiin ja kestäviin asennuksiin suunnitellun DINA-tuoteperheen vahvuus on sen kestävä rakenne ja helppokäyttöisyys. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen ja tehokkaan ratkaisun valaistuksen ohjaamiseen.

Nicolaudie Architectural

Nicolaudie Architecturalin tuotteilla ohjaat valoa uusin tavoin! Yrityksen tuotteet tarjoavat innovatiivisia ja edistyksellisiä ratkaisuja valo-ohjaukseen. Nicolaudien valo-ohjausjärjestelmiä on asennettu ympäri maailmaa jo yli 20 vuoden ajan ja niitä löytyy erilaisista kohteista aina monumenteista hotelleihin.

Tee tilaus tai kysy lisätietoja!
Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Lue seuraavaksi: Valo-ohjaus tuo monia etuja

Valo-ohjaus

Valaistuksesta saadaan kaikki irti valo-ohjauksella.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Nicolaudie Architectural

Huippuluokan tuotteet valo-ohjaukseen Nicolaudie Architecturalilta. Koko valikoima Ideafixin kautta!

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen