Ekonäyttö tarjoaa uusia mahdollisuuksia ulkomainontaan

Esimerkiksi ABC- ja Neste -asemilta löytyvä innovatiivinen Ekonäyttö tuo monipuolisia ratkaisuja ulkomainontaan.

Ulkomainonnasta saattaa monella olla melko yksipuolinen käsitys: mainos pyörimässä suurella led-screenillä rakennuksen kyljessä, bussipysäkillä sijaitsevalla näytöllä tai peräti staattinen mainos perinteisen julisteen muodossa eri puolilla keskustaa.

Nykyaikainen näyttöteknologia tarjoaa kuitenkin uudenlaisen lähestymiskulman digitaaliseen ulkomainontaan. Esimerkiksi Ideafixin suunnittelemat ja valmistamat Ekonäytöt ovat hyvä esimerkki siitä, mihin kaikkialle näyttö voidaan asentaa ja hyödyntää sitä mainosmediana.

Ekonäyttö

Kaupallisuuden ja käytännöllisyyden yhdistävä Ekonäyttö tarjoaa huomattavan ja uudenlaisen tavan näkyä. ABC- ja Neste-asemilta löytyvä Ekonäyttö kiinnittää tankkaajan huomion ja toimii siten erinomaisena mainosmediana. Mediamyynnin lisäksi sitä voidaan hyödyntää oman viestinnän ja markkinoinnin tukena.

Roskakorista sekä sen ylle asennetuista kahdesta näytöstä koostuva Ekonäyttö toimii kaikissa olosuhteissa sekä sisällä että ulkona. Tästä pitää huolen näytöissä olevat tuulettimet, viilentimet sekä lämmittimet. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi mediaplayer, joka toistaa sisältöä. Sisällön lisääminen ja päivittäminen puolestaan käy kätevästi Ideafixin kehittämän selaimessa toimivan Idearuutu-sisällönhallintaohjelmiston avulla.

Pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon ja esimerkiksi paloturvallisuuteen on panostettu – roskakorin sisällön syttyessä palamaan, tippuu sammutuslevy aukon päälle ja tukahduttaa alkavan palon.

Helposti ja nopeasti siirrettävä Ekonäyttö toimii myös 12V -akulla, jolloin se sopii myös lyhytaikaisiin tapahtumiin. Liikenneasemien lisäksi Ekonäyttöä voidaan hyödyntää myös erilaisissa tapahtumssa, ravintoloiden terasseilla, myymälöiden edustoilla sekä kauppakeskuksissa.

Näyttöratkaisut

Uusimman näyttöteknologian sekä huolellisesti suunnitellun koteloinnin ja kiinnityksen avulla näyttöjä voidaan hyödyntää vaikka missä. Esimerkiksi Ekonäytön kaltaista ratkaisua voidaan hyödyntää muun muassa nopeasti yleistyvissä sähköauton latausasemilla latauspisteen yhteydessä.

Ideafixin toteuttamia erilaisia näyttöratkaisuja

  • Led-mesh -ratkaisu (verkkoled) mahdollistaa sen, että näyttö ei vie huomiota arkkitehtuurilta, mutta tarjoaa silti led-näytön tarjoamat mahdollisuudet. Jättää julkisivun näkyviin ja sopii erittäin suurelle pinta-alalle. Pohjoismaiden suurin verkkoled löytyy Nokia Arenan seinästä.
  • Pysty- ja vaakatasossa toimiva, kaksipuolinen led-näyttö, jota voidaan siirtää tapahtumasta toiseen. Ideafixin Granolle suunnittelema ja valmistama Media Tower tarjoaa monia mahdollisuuksia.
  • Myös kotelointi voi olla osa näyttävää ja brändin ilmettä tukevaa lopputulosta. Kotelointi on suuressa roolissa esimerkiksi jokaisesta Alepasta löytyvässä ikkunanäytössä sekä Viking Gloryn buffet-pöydän kuparin värisissä näytön koteloissa.

Räätälöidyt näyttöratkaisut Ideafixiltä

Yli 30 vuoden kokemus näyttöratkaisujen parissa näkyy toimitusvarmuutena, osaamisena sekä innovatiivisina ratkaisuina. Tavoitteenamme ovat pitkäikäiset ja toimintavarmat tuotteet, edulliset elinkaarikustannukset sekä energiaystävällisyys. Omat kokoonpano- ja varastotilamme mahdollistavat monimutkaisten ja suurien kokonaisuuksien toteuttamisen varmasti ja aikataulussa.

Ekonäyttö sekä muut näyttöratkaisumme ovat esillä toimitiloissamme Vantaan Vehkalassa. Esittelemme niitä mielellämme.

Ota yhteyttä, meillä on runsaasti ideoita sekä valmiita ratkaisuehdotuksia projektisi tueksi!

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Näyttöratkaisut

Hyvin suunniteltu ja toteutettu näyttö on asiakasviestinnän ja mainonnan tukena. Meiltä täysin räätälöidyt näyttöratkaisut.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Käyttöympäristöt

Ratkaisumme ja tuotemerkkimme sopivat useille eri toimialoille ja moneen eri tarpeeseen

Lue seuraavaksi

Markku Rasijärvi Ideafixin myyntijohtajaksi

Markku Rasijärvi aloittaa Ideafixin myyntijohtajana lokakuussa.

Bussipysäkit ovat nyt digitaalisia mainospaikkoja Järvenpäässä

2-puoleiset näytöt bussikatoksissa tarjoavat mainion digitaalisen mainospaikan paikallisille yrityksille.

Finlandiatalon valaisimen nykyaikaistaminen

Arvokas, perinteinen valaisin on mahdollista tuoda tekniikan osalta nykyaikaan kajoamatta muotoiluun.

Ecler ottaa ympäristön huomioon kaikessa toiminnassaan

Ecler valmistaa laadukkaita audio- ja videolaitteita ja pitää samalla huolta ympäristöstä.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen