Search

Goboservicen Signum tarjoaa monia mahdollisuuksia gobo-valaistukseen

Goboservicen Signum on tehokas ja kompakti goboprojektori useilla käyttömahdollisuuksilla.

Goboservicen Signum on tehokas ja kompakti goboprojektori, joka tarjoaa lukuisia käyttömahdollisuuksia. Se soveltuu täydellisesti esimerkiksi turva- ja huomiomerkkien heijastamiseen teollisuusympäristössä tai osaksi näyttävää julkisivuvalaistusta. Signum on saatavilla useilla eri optiikka- ja tehokokoonpanoilla.

Lue lisää: Estä loukkaantumisia ja säästä rahaa heijastetuilla turvamerkeillä

Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön ja pölyiseen ympäristöön

Signum on suunniteltu toimimaan vaikeissakin olosuhteissa. Projektorissa ei ole tuulettimia ja se on IP65-suojattu, mikä mahdollistaa käytön pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä. Siten se soveltuu myös pitkäaikaiseen ulkokäyttöön sekä haastavaan teollisuusympäristöön.

Turva- ja huomiomerkkien heijastaminen käy kätevästi Signumilla.

Kirkasta valoa energiatehokkaasti

Signum on uskomattoman kirkas, sillä se saavuttaa jopa 1895 luksia viiden metrin etäisyydellä (50W:n kokoonpanolla ja 18 asteen optiikalla), mikä tekee siitä yhden markkinoiden energiatehokkaimmista goboprojektoreista. LED-valonlähde kestää peräti 50 000 tuntia, ja se tuottaa mallista riippuen 4000-9600 lumenin valotehon.

Goboservice – Huippulaatua Italiasta

Italialaisen Goboservicen tuotevalikoima on laadukas. Markkinoiden parhaimpiin lukeutuvien goboprojektorien lisäksi valikoimaan kuuluu asiakkaalle räätälöidyt gobot sekä dichroic-suotimet.

Olipa tarpeesi sitten yksittäisen logon heijastaminen tai suuren julkisivuvalaistuksen kokoisen kuvan heijastaminen, Goboservicen tuotteilla se onnistuu varmasti.

Goboservicen tuotteet Ideafixiltä

Ideafix toimii Goboservicen maahantuojana ainoana Suomessa. Näitä tuotteita et muualta saa! Kauttamme saat koko Goboservicen valikoiman.

Valaistusasioissa sinua palvelee

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Turva- ja huomiovalaistuksessa sinua lisäksi palvelee

Esa Rimpiläinen
0400 481 509
esa.rimpilainen@ideafix.fi

Lue seuraavaksi:

Kyllä näkyy! Valaisen näyttävästi Goboservicen tuotteilla

Gobovalaistus

Ammattikäyttöön tarkoitetut gobot ja goboprojektorit Ideafixiltä.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Goboservice

Italialaisen Goboservicen tuotteet ainoana Suomessa Ideafixiltä.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
Tilaa Ideafixin uutiskirje!

Ideafixin Uutiskirje

Haluatko olla alasi edelläkävijä? Hanki ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi Ideafixiltä! Uutiskirjeemme avulla saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja alan trendeistä. Päivitykset uusista projekteistamme antavat sinulle inspiraatiota ja käytännön vinkkejä oman yrityksesi tarpeisiin. 
CineEurope

Ideafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa