Search

Grivenin Jupiter-valaisimelle PIA´22 -palkinto

Italialaisen valaisinvalmistaja Grivenin Jupiter-valaisimelle myönnettiin PIA´22-palkinto.

Ideafixin edustama Griven on saanut jälleen kerran tunnustusta osaamisestaan. Uusin tulokas Grivenin palkittujen valaisimien joukkoon on Jupiter, joka sai Architectural SSL -lehden jakaman Product Innovation Award 2022 -palkinnon. Tämän myötä Jupiter pääsee muiden Grivenin palkittujen valaisimien joukkoon. Aiemmin palkittuja valaisimia on muun muassa GoboLED 80D, Onyx, Capital sekä Parade L-sarja.

Jupiter – Monipuoliset ominaisuudet pienessä koossa

Jupiter-sarjan valaisimet ovat monipuolisia, ulkopintaan asennettavia valonheittimiä, jotka erottuvat valotehokkuudellaan. Kevyt ja kompakti runko on alumiinia ja siinä on teräksinen kiinnityshaarukka. Valaisimella pystyy luomaan erilaisia valaistuksia aina kapeasta pisteestä laajaan valokeilaan.

Modernin ja minimalistien muotoilun ansiosta valaisin sulautuu kaupunkimaisemaan, minkä takia Jupiter soveltuukin hyvin arkkitehtonisten elementtien valaisemiseen tai korostamiseen.

Jupiter kiinnitettynä ulkoseinään. KUVA: Griven

Kaikissa malleissa on vakiona DMX ja RDM. Sisäänrakennetut ohjaimet mahdollistavat myös käytön ilman DMX-säätimiä kun käytetään erillistä infrapunakaukosäädintä valaisimien ohjelmointiin yksinkertaista värisekvensointia tai staattista värinäyttöä varten.

Erilaisten DMX-järjestelmien ohjelmointi vuosien kokemuksella Ideafixiltä. Tuomme maahan, toimitamme ja asennamme muun muassa Visual Productionsin sekä Nicolaudien valo-ohjausjärjestelmiä.

Laaja valikoima eri malleja

Jupiter-valaisimesta on saatavilla seuraavat mallit:

Osa malleista on saatavilla Polar Edition -versiona, joka sopii myös Suomen talveen. Polar Edition on varustettu integroidulla jäänpoistojärjestelmällä sekä sähkölämmitteisellä etulasilla. Tämä varmistaa aina täydellisen toiminnan jopa ankarammissakin sääolosuhteissa.

Product Innovation Award 2022

PIA´22 esittelee valaistusalan viimeisimmät ja suurimmat edistysaskeleet. Se antaa tunnustusta markkinoilla oleville innovatiivisille LED- ja puolijohdevalaisimille, ja tuo samalla esiin valmistajat tuotteiden takana. PIA:n 16-henkinen tuomaristo koostuu valaistussuunnittelijoista ja -asiantuntijoista. Tuotteita arvioidaan muun muassa ominaisuuksien, toimivuuden sekä suorituskyvyn perusteella.

Tilaa katalogi ja tutustu tuotteisiin

Jupiterin lisäksi Grivenin valikoimasta löytyy laaja kattaus monikäyttöisiä valaisimia, joita on käytetty ympäri maailmaa useissa erilaisissa toteutuksissa.

Jos haluat tutustua sekä Grivenin monipuolisiin tuotteisiin että toteutuksiin, voit tilata Grivenin katalogin tutustuttavaksi. Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme katalogin sinulle.

Valaistusasioissa sinua auttavat:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Valaistusratkaisumme

Kokonaisvaltaista osaamista ja tuotteita julkisivuvalaistukseen yli 30 vuoden kokemuksella.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Tutustu Griveniin

Grivenin valaisimia käytetään ympäri maailmaa näyttävissä julkisivuvalaistuksissa.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
CineEurope

Ideafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa