Grivenin Jupiter-valaisimelle PIA´22 -palkinto

Italialaisen valaisinvalmistaja Grivenin Jupiter-valaisimelle myönnettiin PIA´22-palkinto.

Ideafixin edustama Griven on saanut jälleen kerran tunnustusta osaamisestaan. Uusin tulokas Grivenin palkittujen valaisimien joukkoon on Jupiter, joka sai Architectural SSL -lehden jakaman Product Innovation Award 2022 -palkinnon. Tämän myötä Jupiter pääsee muiden Grivenin palkittujen valaisimien joukkoon. Aiemmin palkittuja valaisimia on muun muassa GoboLED 80D, Onyx, Capital sekä Parade L-sarja.

Jupiter – Monipuoliset ominaisuudet pienessä koossa

Jupiter-sarjan valaisimet ovat monipuolisia, ulkopintaan asennettavia valonheittimiä, jotka erottuvat valotehokkuudellaan. Kevyt ja kompakti runko on alumiinia ja siinä on teräksinen kiinnityshaarukka. Valaisimella pystyy luomaan erilaisia valaistuksia aina kapeasta pisteestä laajaan valokeilaan.

Modernin ja minimalistien muotoilun ansiosta valaisin sulautuu kaupunkimaisemaan, minkä takia Jupiter soveltuukin hyvin arkkitehtonisten elementtien valaisemiseen tai korostamiseen.

Jupiter kiinnitettynä ulkoseinään. KUVA: Griven

Kaikissa malleissa on vakiona DMX ja RDM. Sisäänrakennetut ohjaimet mahdollistavat myös käytön ilman DMX-säätimiä kun käytetään erillistä infrapunakaukosäädintä valaisimien ohjelmointiin yksinkertaista värisekvensointia tai staattista värinäyttöä varten.

Erilaisten DMX-järjestelmien ohjelmointi vuosien kokemuksella Ideafixiltä. Tuomme maahan, toimitamme ja asennamme muun muassa Visual Productionsin sekä Nicolaudien valo-ohjausjärjestelmiä.

Laaja valikoima eri malleja

Jupiter-valaisimesta on saatavilla seuraavat mallit:

Osa malleista on saatavilla Polar Edition -versiona, joka sopii myös Suomen talveen. Polar Edition on varustettu integroidulla jäänpoistojärjestelmällä sekä sähkölämmitteisellä etulasilla. Tämä varmistaa aina täydellisen toiminnan jopa ankarammissakin sääolosuhteissa.

Product Innovation Award 2022

PIA´22 esittelee valaistusalan viimeisimmät ja suurimmat edistysaskeleet. Se antaa tunnustusta markkinoilla oleville innovatiivisille LED- ja puolijohdevalaisimille, ja tuo samalla esiin valmistajat tuotteiden takana. PIA:n 16-henkinen tuomaristo koostuu valaistussuunnittelijoista ja -asiantuntijoista. Tuotteita arvioidaan muun muassa ominaisuuksien, toimivuuden sekä suorituskyvyn perusteella.

Tilaa katalogi ja tutustu tuotteisiin

Jupiterin lisäksi Grivenin valikoimasta löytyy laaja kattaus monikäyttöisiä valaisimia, joita on käytetty ympäri maailmaa useissa erilaisissa toteutuksissa.

Jos haluat tutustua sekä Grivenin monipuolisiin tuotteisiin että toteutuksiin, voit tilata Grivenin katalogin tutustuttavaksi. Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme katalogin sinulle.

Valaistusasioissa sinua auttavat:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Valaistusratkaisumme

Kokonaisvaltaista osaamista ja tuotteita julkisivuvalaistukseen yli 30 vuoden kokemuksella.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Tutustu Griveniin

Grivenin valaisimia käytetään ympäri maailmaa näyttävissä julkisivuvalaistuksissa.

Lue seuraavaksi

Markku Rasijärvi Ideafixin myyntijohtajaksi

Markku Rasijärvi aloittaa Ideafixin myyntijohtajana lokakuussa.

Bussipysäkit ovat nyt digitaalisia mainospaikkoja Järvenpäässä

2-puoleiset näytöt bussikatoksissa tarjoavat mainion digitaalisen mainospaikan paikallisille yrityksille.

Finlandiatalon valaisimen nykyaikaistaminen

Arvokas, perinteinen valaisin on mahdollista tuoda tekniikan osalta nykyaikaan kajoamatta muotoiluun.

Ecler ottaa ympäristön huomioon kaikessa toiminnassaan

Ecler valmistaa laadukkaita audio- ja videolaitteita ja pitää samalla huolta ympäristöstä.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen