Search

Grivenin valaisimilla voittoon!

Ideafixin maahantuoman Grivenin valaisimilla valaistu kohde on voittanut merkittävän valaistuspalkinnon

Grivenin valaisimilla valaistu, upea Shalin moskeija Venäjällä on voittanut vuoden 2021 IALD awards of Excellence -valosuunnittelupalkinnon!

Griven erittäin ylpeänä ilmoittaa, että Shalin keskusmoskeijan arkkitehtoninen valaistushanke valittiin viiden voittajan joukkoon vuoden 2021 IALD awards of Excellence.

Shalin moskeija valittiin yhdeksi innovatiivisimmista ja inspiroivimmista arkkitehtonisista valaistussuunnittelutöistä maailmassa.

Ideafix onnittelee hienosta saavutuksesta!

IALF International Lighting Design Awards

IALD International Lighting Design Awards on pisimpään jatkunut ja samalla yksi arvostetuimmista valosuunnittelupalkinnoista. Vuoden 2021 tapahtuma järjestettiin verkossa kesäkuun 24.päivä. Kymmenestä eri maasta valitut 20 finalistia oli jaettu seuraaviin luokkiin: ulkotilat, sisätilat, muistomerkit, sairaalat, vähittäiskauppa ja temppelit. Palkintoja jaettiin kahdessa eri tasossa ”Awards of Excellence’‘ ja ”Awards of Merit’‘. Arviointi perustuu puolueettoman tuomariston antamiin pisteisiin esteettisen ja teknisen suunnittelun perusteella

Voittajat

Vuoden 2021 IALD awards of Excellence -voittajat ovat:

  • Kanadan parlamentti, West Block – Commitee Rooms, Ottaway, Kanada, Office for Visual Interaction(OVI).
  • Keskusmoskeija, Shali, Venäjä, Independent Lighting Designers.
  • Kungsträdgården, Tukholma, Ruotsi, Light Bureau.
  • NorthConnex, Sydney, NSW Australia, Lux Populi
  • Toranomon Hills Business Tower, Tokio, Japani, Sirius Lighting Office, Inc
2021 vuoden tuomaristo

Vuoden 2021 IALD International Lighting Design Awards -tuomaristoon nimitetystä seitsemästä arvostetusta tuomarista, viisi ovat IALD:n jäseniä. Tuomarit ovat eri alojen asiantuntijoita. Heidän taustansa on esimerkiksi arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun parissa.

Tuomaristo: Yahui Cheng, IALD, CLD , Melbourne, Australia ja Taipei; Kristen Garibaldi, Associate IALD , New York, NY USA; Julia Hartmann, IALD, CLD , Zürich, Sveitsi; Glenn Heinmiller, FIALD , Cambridge, MA USA Joe Lawton , Interior + Experiential Desinger, Chicago, IL, USA; Vladan Paunovic, IALD, CLD , Kööpenhamina, Tanska; Tina Turrisi , arkkitehti, Sydney Australia. ”Kiitämme tuomariston jäseniä siitä, että he tunnustivat Shali-moskeijan valaistussuunnittelun arvon ja onnitelemme kaikkia vuoden 2021 IALD International Lighting Design Awards -palkinnon mahtavia voittajia heidän upeista projekteistaan!”

-Griven.

Lue Grivenin uutinen palkinnosta (englanniksi)

Monipuoliset ratkaisut julkisivuvalaistukseen Ideafixiltä

Olipa tarpeesi julkisivuvalaistuksen parissa mikä tahansa, olemme apunasi! Saat meiltä valaisimet, valo-ohjaimet sekä asennuksen ja ohjaukset. Toimimme yli 30 vuoden kokemuksella. Oma laitemaahantuontimme varmistaa sen, että saamme erinomaista teknistä tietoa suoraan tehtaalta projektisi tueksi. Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeidesi mukaisiksi kokonaisuuksiksi.

Ota yhteyttä ja luodaan loistavia valoelämyksiä!

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Tutustu valaistuksen tuotemerkkeihimme

Valaistusratkaisut

Rakennuksen julkisivuvalaistus, myymälävalaistus tai ravintolan tunnelmavalaistus – olipa tarpeesi mikä tahansa, Ideafix auttaa!

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Griven

Grivenin huippuluokan valaisimet. Toimimme virallisena maahantuojana.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
Tilaa Ideafixin uutiskirje!

Ideafixin Uutiskirje

Haluatko olla alasi edelläkävijä? Hanki ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi Ideafixiltä! Uutiskirjeemme avulla saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja alan trendeistä. Päivitykset uusista projekteistamme antavat sinulle inspiraatiota ja käytännön vinkkejä oman yrityksesi tarpeisiin. 
CineEurope

Ideafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa