Search

Ideafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Ideafix on ylpeänä mukana tämän vuoden CineEurope-tapahtumassa, joka järjestetään Barcelonassa 17.-20. kesäkuuta. Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden parhaat toimijat ja esittelee eksklusiivisia studiokatselmuksia, tuote-esittelyjä, uusimpia elokuvateknologioita ja innovaatioita. Lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima koulutusseminaareja, joiden avulla osallistujat voivat pysyä ajan tasalla alan uusimmista trendeistä.

Seminaareissa käsitellään muun muassa uusia teknologioita, markkinoinnin ja myynnin strategioita sekä asiakaskokemuksen parantamista. Ideafix osallistuu aktiivisesti näihin tilaisuuksiin, jotta voimme jakaa osaamistamme ja oppia uutta alan edelläkävijöiltä.

CineEurope on Kansainvälisen Elokuvateatteriyhdistysten Liiton (UNIC) virallinen konferenssi. UNIC edustaa elokuvateattereiden toimijoita ja heidän kansallisia yhdistyksiään 38 Euroopan alueella, ja sen tavoitteena on edistää elokuvateattereiden sosiaalista, kulttuurista ja taloudellista arvoa niin Euroopassa kuin kansainvälisestikin. Tapahtuman tuottaa The Film Expo Group, joka on tunnettu laadukkaista elokuva-alan tapahtumistaan.

CineEurope 2024
CineEuropeen osallistuu noin 4000 toimijaa

Osallistuminen CineEuropeen tarjoaa Ideafixille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua alan huippuammattilaisten kanssa, tutustua uusimpiin innovaatioihin ja tuoda omat huippuluokan elämysratkaisumme esille. Odotamme innolla inspiroivia kohtaamisia ja uusia yhteistyömahdollisuuksia, jotka vievät elokuva-alan elämykset uudelle tasolle.

Lisää CineEuropesta

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
Tilaa Ideafixin uutiskirje!

Ideafixin Uutiskirje

Haluatko olla alasi edelläkävijä? Hanki ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi Ideafixiltä! Uutiskirjeemme avulla saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja alan trendeistä. Päivitykset uusista projekteistamme antavat sinulle inspiraatiota ja käytännön vinkkejä oman yrityksesi tarpeisiin. 

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa