Search

Kyllä näkyy – valaise näyttävästi Goboservicen tuotteilla

Goboservicen tuotteilla luodaan näyttäviä valoelämyksiä. Koko valikoima on saatavilla helposti Ideafixiltä ainoana Suomessa.

Ideafix vahvistaa jo ennestään laadukasta valaistustarjontaansa aloittamalla italialaisen Goboservicen edustajana. Goboservicen tuotteita ei ole aiemmin ollut saatavilla helposti Suomessa.

Erinomainen lisä julkisivuvalaistukseen

Uuden edustuksen myötä Ideafixin kyky toteuttaa ja toimia laitetoimittajana näyttävissä julkisivutoteutuksissa on entistäkin parempi. Tuotteilla saadaan toteutettua haastavammatkin ratkaisut, jotka varmasti jäävät katselijoiden mieleen. Etenkin pimeänä vuodenaikana julkisivuvalaistus on erinomainen keino herättää huomiota.

Goboservicen tuotteilla tehtyjä toteutuksia maailmalta

Näyttävä julkisivuvalaistus. KUVA: Goboservice
Jouluaiheinen julkisivuvalaistus on toteutettu Golux Plus -projektorilla. KUVA: Goboservice
20 metrin kokoisen logon heijastaminen Divum 30K-projektorilla. KUVA: Goboservice

Katso lisää toteutuksia Goboservicen verkkosivuilta.

Pitkäaikaiseen ulkokäyttöön soveltuvat projektorit

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet eivät tuota Goboservicen projektoreille ongelmia, vaan ne soveltuvat käytettäväksi ulkona pidempiäkin aikoja myös huonommassa kelissä.

Esimerkiksi monikäyttöisillä Divum-sarjan projektoreilla on sisäisen virtalähteen osalta IP65-suojausluokitus, kun taas rungon IP54-luokitus varmistaa erinomaisen suojan kaikissa olosuhteissa.

Kahdella eri suojausluokalla on saatu poistettua kondensaatio-ongelma, joka on tyypillinen vaiva IP65 tai korkeamman suojausluokan goboprojektoreissa.

Goboservice – laatua Italiasta

Italiassa vuonna 2002 perustettu Goboservice on yksi johtavia asiakaskohtaisten gobojen sekä projektorien valmistajia. Yrityksen tarjonta pitää sisällään asiakkaan toiveiden mukaan tehdyt gobot, energiatehokkaat sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvat projektorit sekä kattavan valikoiman dichroic-suotimia. Laitteet valmistetaan kokonaan Italiassa ja ne ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Niillä on valaistu rakennuksia, katuja sekä muita kohteita ympäri maailmaa.

Goboservice tarjoaa laadukkaita projektoreita, goboja sekä dichroic-suotimia. KUVA: Goboservice

Tuotevalikoima

Gobot

Asiakaskohtaisen gobon avulla voi heijastaa haluamansa kuvan, logon tai tekstin mille tahansa pinnalle. Gobovalikoima on monipuolinen. Malleja on saatavilla useita eri tyylisiä aina yksivärisestä kaikkia värejä toistaviin versioihin. Lisäksi tarjolla on valmiita opasteita, varoitusmerkkejä sekä kuvioita.

Projektorit

Energiatehokkaat ja erittäin kirkkaat projektorit ovat Goboservicen ydinosaamista. Ne sopivat monipuoliseen ja vaativaan käyttöön, minkä lisäksi ne ovat myös helppoja asentaa ja ylläpitää.

Erityisen ylpeä Goboservice on projektorien energiatehokkuudesta, jonka suunnitteluun on panostettu. Suunnittelutyö on kannattanut, sillä projektorit erottuvat etenkin luokkansa parhaasta lumen/watti -suhteesta.

Hyvänä esimerkkinä energiatehokkuudesta toimii valikoimasta löytyvä Divum 30K -LED-projektori. Sen energiakulutus on ainoastaan 250W, mutta silti sillä pystyy valaisemaan peräti 200 neliömetrin kokoisen alueen. Projektorien korkea valotehokkuus mahdollistaa pienemmän kulutuksen myös pitkäaikaisessa käytössä.

Tehokkaan valolähteen ansiosta Divum 50K -LED-projektori soveltuu erinomaisesti kirkkaisiin projektioihin keskipitkällä etäisyydellä. IP54 suojaus mahdollistaa käytön ulkon huonommissakin keleissä. KUVA: Goboservice

Projektorimallisto:

Dichroic-suotimet

Suotimia on saatavilla eri standardiväreissä. Katso kaikki värivaihtoehdot ja lue lisää suotimista.

Näyttäviä toteutuksia jo 30 vuoden ajan

Ideafix suunnittelee ja toteuttaa näyttäviä ja toimivia kokonaisuuksia, jotka hyödyntävät ääntä, valoa ja kuvaa 30 vuoden kokemuksella.

Me Ideafixillä uskomme, että valaistus on menestystekijä. Sen avulla on mahdollista luoda elämyksiä, joilla erottuu kilpailijoista. Hyvin suunnitellut ja toteutetut kokonaisuudet nostavat asiakaskokemuksen uudelle tasolle ja luovat mieleen jääviä kokemuksia.

Olemme apunasi kun haluat toteuttaa valaistushaaveesi.

Ota yhteyttä!

Juha Järvimaa
juha.jarvimaa@ideafix.fi
0400 455 990

Tule käymään ja tutustumaan gobo-tuotteisiin!

Härkälenkki 2
01730 Vantaa

Gobovalaistus

Ammattikäyttöön tarkoitetut gobot ja goboprojektorit Ideafixiltä.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Goboservice

Italialaisen Goboservicen tuotteet ainoana Suomessa Ideafixiltä

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen