Search

Monipuolinen ja edistyksellinen Ecler VIDA-24Q -vahvistin

Palkittu Eclerin VIDA-vahvistin on monikäyttöinen ja tehokas vahvistin.

Ecler esitteli ISE 2023-messuilla monipuolisen, ammattikäyttöön tarkoitetun VIDA-24Q -vahvistimen, joka on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia sekä innovatiivista teknologiaa. 

 

VIDA-24Q -vahvistin on tyylikäs

Ecler VIDA-24Q on osa palkittua vahvistinsarjaa

Eclerin VIDA-vahvistinsarja palkittiin lokakuussa 2023 Saksassa järjestetyssä AV-alan ammattilaistapahtumassa parhaana tuotteena hotelli-, ravintola- ja vähittäiskauppasarjassa. The AVard on Hampurissa järjestettävä AV-alan ammattilaistapahtuma, jossa palkitaan vuoden AV-alan parhaat onnistumiset. VIDA-sarjan vahvuuksiksi mainitaan tuotesarjan kestävyys, energiatehokkuus, monipuoliset liitännät, helppo käytettävyys verkon kautta ja vahvistimen monipuolinen säädettävyys.

Tehokas ja energiapihi vahvistin

VIDA:n kokonaisteho on 2400 W, joka voidaan Eclerin kehittämän VersaPower-teknologian ansiosta jakaa kunkin kanavan vaatiman tarpeen mukaan. VersaPower helpottaa sopivan äänentoistokokonaisuuden määrittämistä ja asentamista.

Myös energiatehokkuuteen on panostettu. Vahvistimen lepotilan energiankulutusuhde on yksi vahvistinkategorian alhaisimpia. Lepotilassa VIDA kuluttaa 10 kertaa vähemmän energiaa kuin muut vaihtoehdot.

Monipuoliset liitännät

VIDA:ssa on runsaasti erilaisia liitäntöjä, jotka mahdollistavat laitteen monipuolisen hyödyntämisen. Laitteessa on neljä kaiutinlähtöä, jotka voidaan asettaa toimimaan joko korkealla (100v/70v) tai matalalla (8/4/2 ohm) impedanssilla.

Neljän analogisen ja neljän Dante-digitaalitulon lisäksi myös 2 AUX-lähtöä ja 4 Dante-lähtöä. Vidassa on integroituna soitin, jonka avulla voi soittaa audiotiedostoja microSD-kortilta. Soitin on täysin ohjattavissa VIDA:n verkkosovelluksen kautta.

Liitännät mahdollistavat monipuolisen käytön.

 

Liitännät mahdollistavat monipuolisen käytön.

Siirry linkistä katsomaan kaikki VIDA:n ominaisuudet ja lisätiedot

Hallitaan ja säädetään sovelluksella

VIDA:n lukuisia monipuolisia ominaisuuksia voidaan hallita ja säätää verkkosovelluksen kautta. Se mahdollistaa muun muassa signaalin reitityksen, matriisin ja äänisignaalin käsittelyn (kuten taajuuskorjaukset) sekä soittolistojen ja SD-kortin sisällön hallinnan. Sovellus helpottaa VIDA:n käyttöönottoa, ylläpitoa sekä räätälöintiä.

 

Esimerkkikuva verkkosovelluksesta.

Siirry linkistä katsomaan kaikki VIDA:n ominaisuudet ja lisätiedot

Eclerin tuotteille viiden vuoden takuu

Ecler on sitoutunut luomaan kestäviä ratkaisuja. Heidän tuotteensa on valmistettu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Valmistusprosessin jokaisesta yksityiskohdasta huolehditaan tarkasti. Tämän seurauksena tuotteiden vikaprosentti on ainoastaan 0,4%. Ecler pidentää kaikkien tuotteiden takuuta aiemmasta kolmesta vuodesta viiteen vuoteen.

Ideafix toimii Eclerin maahantuojana

Ideafix on Eclerin pitkäaikainen maahantuoja. Vuosien saatossa olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia projekteja Eclerin tuotteilla aina yksittäisten ravintoloiden äänentoistosta useita näyttöjä ja screenejä sisältäviin sporttibaareihin.

Hyvät suhteet Ecleriin takaa erinomaisen teknisen tuen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan aina parhaimman kokonaisuuden ongelmaan kuin ongelmaan. Kauttamme saat koko Eclerin valikoiman sekä tarvittaessa asennuksen ja huollon.

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista ja palveluistamme. Edustamiamme tuotteita voit tulla kuuntelemaan ja testaamaan Vantaan toimitiloihimme.

Ota yhteyttä

Markku Rasijärvi
Head of Sales
040 488 9262
markku.rasijarvi@ideafix.fi

Juha Järvimaa
Myynti & toimitusjohtaja
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Edustamiamme tuotteita voit tulla katsomaan ja testaamaan Vantaan toimitiloihimme.

Härkälenkki 2
01730 Vantaa

Tutustu ratkaisuihin

Äänentoisto niin pieniin kuin suuriin tiloihin. Olemme mukana koko prosessin, suunnittelusta asennukseen

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Tuotemerkit

Ecler tarjoaa ammattitason tuotteet äänentoistoon. Tarjolla myös monipuoliset video-puolen tuotteet.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen