Search

Spottunelle menestystä Red Dot -kilpailussa

Spottune on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon.

Ideafix ja Ideafixin Suomessa edustama Spottune ovat ylpeitä siitä, että Spottune Omni -kaiutin on Red Dot-palkinnon voittaja Product Design 2021 kilpailussa.

Red Dot-palkinto on merkittävä kansainvälinen huomionosoitus innovatiiviselle suunnittelulle, toiminnoille ja laadulle.

Olemme ylpeitä ja innostuneita voidessamme edustaa Spottunea, joka valittiin yli 5000 osallistujan joukosta. Voittajan valitsi tuomaristo, joka koostui alan asiantuntijoista ympäri maailmaa. Tuomaristo arvioi tuotteiden toimivuutta, estetiikkaa ja materiaalivalintojen korkeaa laatua.

Ideafix edustaa ja tuo maahan äänentoistoteknologian huippumerkkejä. Tutustu lisää Ideafixin äänentoisto- ja peittoäänituotteisiin.

Ääniviestintä osaksi brändiä

Palkittu Spottune Omni -kaiutin nostaa ääniviestinnän ja taustamusiikin julkisissa tiloissa sekä myymälöissä astetta strategisemmaksi ratkaisuksi; ääneksi, joka parantaa ja täydentää myymäläbrändiä.

Soveltuu parhaiten isoihin tiloihin

Spottune Omni-kaiuttimen akustinen muotoilu on suunniteltu erityisesti vähittäiskauppoihin, kauppakeskuksiin ja ympäristöihin, joissa on paljon asiakasvirtoja.

Suurten päivittäistavarakauppojen ja muiden isojen tilojen äänimaailman hallinta helpottuu merkittävästi Ideafixin Spottune Omni-järjestelmällä. Lue uutinen.

Erinomaista äänenlaatua

Puhdas, yksinkertaisen lieriömäinen, kiinteä ja geometrinen toteutus takaa tarkan äänentoiston.

Kaiuttimen pääominaisuus on sen ”akustinen linssi”, jonka avulla ääniaallot jakautuvat tasaisesti, tuottaen tasalaatuisen äänen kaikkiin suuntiin. Tämän ominaisuuden ansiosta jokainen Spottune Omni-kaiutin peittää suuria alueita kerrallaan ilman vääristymiä tai ei-toivottuja resonointeja.

Pitkäikäinen tuote

Ajattoman muotoilunsa ja yksinkertaisen asennuksensa ansiosta Spottune on suunniteltu pitkäikäiseksi tuotteeksi ja se on myös helppo uudelleensijoittaa tilaratkaisujen muuttuessa.

Tutustu palkittuun tuotteeseen tarkemmin:

https://spottune.com/

Oletko kiinnostunut hyödyntämään Spottunen äänentoistoratkaisuja? Ole meihin yhteydessä, niin keksimme sinulle parhaimman ratkaisun!

Ideafix Oy

info@ideafix.fi

020 754 5060

Äänentoistoratkaisut

Luo viihtyisiä ja elämyksellisiä tiloja äänentoiston avulla. Meiltä saat äänentoiston tilaan kuin tilaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Spottune

Toimimme Spottunen maahantuojina ja saat kauttamme Spottunen palkitut ja innovatiiviset tuotteet.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen