Search

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Griven ESSENTIALS-kokoelman lanseeraus on vastaus kasvavaan tarpeeseen kestävälle ja esteettisesti miellyttävälle valaistukselle kaupunki-, asuin- ja maisema-alueilla. Grivenin asiantuntemus ja sitoutuminen laatuun ovat näkyvissä jokaisessa valaisimessa, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä ammattilaisille että yksityisille asiakkaille.

Mallisto tarjoaa laajan valikoiman valaistusratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja mukautuvat monenlaisiin ympäristöihin. ESSENTIALS-valaisimet eivät ainoastaan tarjoa tehokasta valaistusta vaan myös lisäävät tilojen visuaalista vetovoimaa ja luovat ainutlaatuisia tunnelman.

Huolellisesti tehty tekninen suunnittelu varmistaa korkealaatuisen suorituskyvyn ja kestävyyden, mikä puolestaan nähdään tuotteen luotettavuudessa ja pitkäikäisyydessä. Valaisimet ovat myös energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä, mikä on linjassa kestävän kehityksen periaatteiden kanssa. Lisäksi valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia valotehosteita ja sävyjä, jotka tarjoavat mahdollisuuden luoda sopivan valaistuksen jokaiseen tilanteeseen.

Tutustu Grivenin Päivitettyihin Verkkosivuihin!

Uusilla verkkosivuilla on esittelyssä koko tuotevalikoima, tuoreimmat innovaatiot ja suosituimmat mallit. Sivuston tyylikäs ulkoasu ja harkittu visuaalinen ilme heijastavat yrityksen arvoja ja ammattitaitoa, luoden vakuuttavan ensivaikutelman ja vahvistaen brändin tunnettavuutta.

Grivenin valaisimet Ideafixiltä

Grivenin ammattikäyttöön tehdyt tuotteet valaisevat ympäri maailmaa. Pitkäaikaisena maahantuojana saat koko valikoiman Ideafixin kautta. Oma maahantuonti ja hyvät suhteet Grivenin suuntaan takaavat kilpailukykyiset hinnat sekä erinomaisen teknisen tuen.

Tutustu meidän Griven sisältöön

Grivenin valaisimia on näytillä toimitiloissamme. Olet tervetullut tutustumaan esittelyssä oleviin valaisimiin paikan päälle! Toimitilamme sijaitsevat Vantaan Vehkalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sovi tutustumisaika tai kysy lisätietoja:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen