Search

Visual Productions – DaliCore

Visual Productions on julkaissut uuden DALI- ja DMX-hybridiohjaimen, DaliCoren.

Arkkitehtuuriteollisuus jatkaa jatkuvasti kasvuaan, samalla se sulautuu yhä enemmän yhteen perinteisten arkkitehtonisten valaistusmarkkinoiden kanssa. Visual Productions laajensi edustustaan arkkitehtonisella segmentillä kehittämällä DaliCoren, joka on älykäs valaistusohjain DALI-protokollaa varten.

DaliCore huolehtii DALI- valaistusjärjestelmän ohjauksesta, käyttöönotosta ihan jokapäiväiseen käyttöön. Kohdistamalla hybridiasennuksiin, jotka sisältävät sekä DALI:n että DMX:n, DaliCore ohjaa myös DMX-laitteita. Sisältäen samalla tuen RDM-viestinnälle.

Verkkoliitäntä tarjoaa edistyneen käyttöönottotyökalun liitäntälaitteiden löytämiseen, osoitteiden asettamiseen ja skenaarioiden luomiseen. DaliCore hallitsee sujuvasti DT6- ja DT8-valaisimia. Sovellus ohjaimena DaliCore voi toimia DALI-toimilaitteiden, kuten antureiden ja kytkimien kanssa. DaliCore voi myös tehdä autonomisia päätöksiä ja hallita DALI-valaisimia sen mukaisesti.

Vaikkakin DaliCore kykenee suorittamaan täydellisesti konversioita ja linkittymään DMX:n ja DALI:n välillä. DaliCorea voidaan ohjata myös DMX:llä (tai muulla protokollalla), joka kutsuu DALI-järjestelmän skenaarioita, käyttämällä valaistuksen sisäisiä ajastuksia himmennyksille. Toisin kuin muuntaminen, tämä ohjaustapa mahdollistaa todella sulavat valaisimien ristihäivytykset.

DaliCore integroituu helposti kolmansien osapuolien laitteisiin. Avoimia protokollia, kuten UDP, OSC, HTML, Art-Net ja sACN, voidaan käyttää vuorovaikutuksessa muiden AV- tai valaistuslaitteiden kanssa.

Kun DaliCore liitetään DALI-verkkoon, valaistusjärjestelmää voidaan laajentaa kaikilla muilla Visual Productions-tuotevalikoiman ohjauslaitteilla. DaliCorella on saumaton yhteys esimerkiksi,

B-Station-painikepaneeliin, Kiosc muokattavaan GUI-sovellukseen, Kiosc Touch-seinäasennettavaan kosketusnäyttöön ja CueCore2-edistyneeseen DMX-valaistusohjaimeen.

Lisätietoa:

https://www.visualproductions.nl/releasing-the-dalicore/

https://www.visualproductions.nl/category-architectural/dalicore/

Kun haluat huippuluokan valo-ohjausta, ole yhteydessä!

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Lue lisää aiheesta valaistus:

Grivenin valaisimilla voittoon!

Ideafix toteutti Napatutkijat-seinätaideteoksen Helsingin uuteen lastensairaalaan

Etuja valo-ohjauksella

Valaistuksesta saadaan koko potentiaali irti valo-ohjauksella – ja Ideafixiltä se hoituu!

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Innovatiivista valo-ohjausta

Visual Productionsin tuotteilla ohjaat ja hallitset valoa tehokkaasti ja tarkasti.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
CineEurope

Ideafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa