Search

Ecler Nimbo-kaiutin yhdistää näyttävän muotoilun ja erinomaisen äänenlaadun

Eclerin Nimbo-kaiutin soi erinomaisesti ja näyttää tyylikkäälle!

Espanjalainen audiovalmistaja Ecler on julkistanut uuden lisäyksen kaiutinvalikoimaansa, Nimbon. Kyseessä on premium-luokan kaiutin, joka on tarkoitettu tiloihin, joihin halutaan näyttävää muotoilua ja erinomaista äänenlaatua. Ensimmäisen kerran ISE-messuilla helmikuussa esitellyn Nimbon toimituksen alkavat kesäkuun aikana.

Tyylikäs muotoilu

Nimbo soveltuu täydellisesti esimerkiksi korkealuokkaisiin ravintoloihin ja hotelleihin. Yhdessä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa suunniteltu kaiutin yhdistää Eclerin insinööriosaamisen ja näyttävän muotoilun.Muotoillussa on otettu inspiraatiota pilvistä ja sen etupuolta koristaa alumiininen ristikko. Kaiutin on saatavilla kolmessa eri värissä: musta, valkoinen sekä kultainen. Lisäksi se on mahdollista kustomoida RAL-väreillä.

Tekniikka

Nimbo-24 on suorituskykyinen 2-tiekaiutin, jossa on 80W RMS-teho kompaktissa koossa. Nimbossa on kaksi 4″ bassokaiutinta ja 1″ silkkidiskantti, jotka ovat sijoiteltu siten, että ääni leviää tasaisesti. Kaiuttimen nimellisimpedanssi voidaan valita 4 ja 8 ohmin väliltä etupuolella olevan kytkimen avulla. IP44-luokituksen ansiosta kaiutin on mahdollista asentaa myös ulkotiloihin.

Katso kaikki ominaisuudet Eclerin sivuilta: ecler.com

Kiinnitys

Kokonaisuuteen sisältyy VEASY-seinäteline, jonka avulla voidaan säätää kaiuttimen kallistusta ja kääntöä yhdellä ruuvilla. Kaiutin voidaan asentaa sekä pysty- että vaakatasoon, mikä tarjoaa monia mahdollisuuksia sulauttaa kaiutin osaksi sisustusta.

Katso kaikki ominaisuudet Eclerin sivuilta:

ecler.com

Eclerin valikoima Ideafixiltä

Toimimme Eclerin maahantuojana ja koko Eclerin monipuolinen valikoima on saatavilla kauttamme. Oma maahantuonti ja hyvät suhteet Eclerin suuntaan takaavat kilpailukykyisen hintatason sekä erinomaisen teknisen tiedon suunnittelun ja asennuksen tueksi. Laitteiden lisäksi saat asiantuntevan asennuksen sekä huollon tarvittaessa.

Ota yhteyttä niin luodaan elämyksiä äänellä!

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Lue seuraavaksi:

Viiden vuoden takuu Eclerin tuotteille
Monipuolinen ja edistyksellinen Ecler VIDA-24Q -vahvistin
Ecler soi ympäri maailmaa

Äänentoisto

Tuomme laadukkaan äänen tilaan kuin tilaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Ecler

Koko Eclerin monipuolinen valikoima helposti saatavilla kauttamme.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen