Search

Ecler soi ympäri maailmaa

Eclerin äänentoistojärjestelmä löytyy lukuisista eri kohteista ympäri maailmaa. Suomessa Eclerin tuotteita voi bongata esimerkiksi ravintola Kappelista sekä useista muista ravintoloista.

Ammattitason audiolaitteita suunnittelevan ja valmistavan Eclerin tuotteisiin on moni saattanut törmätä tietämättään. Eclerin tuotteet nimittäin vastaavat jokaisen vaateketju Mangon myymälän äänentoistosta ympäri maailman. Vuonna 1965 perustetun Eclerin tekemistä ohjaa innovaatiot, muotoilu sekä käyttäjälähtöisyys. Näiden arvojen avulla tuotteet ovat helppokäyttöisiä, tyylikkään näköisiä sekä täynnä parhaita ominaisuuksia.

Monipuolinen valikoima

Espanjasta kotoisin olevan Eclerin audiolaitteiden valikoima on valtava, ja se kattaa käytännössä miltei kaiken, mitä tarvita saattaa. Audiolaitteiden lisäksi yrityksellä on myös kattava valikoima erilaisia kuvapuolen tuotteita. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin audiotuotteisiin.

 

Tilaa uutiskirje!

Jos ajankohtaiset AV-alan uutiset kiinnostavat, liity Ideafixin uutiskirjeen tilaajaksi!

Eclerin valikoima sisältää:

  • kaiuttimet
  • vahvistimet
  • äänilähteet
  • mikserit
  • äänimatriisit ja prosessorit
  • kaapelit
  • äänen hallinta ja käyttöliittymät

Tutustu kaikkiin tuotteisiin: Ecler.com

Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi WiSpeak -järjestelmä sekä AUDEO-kaiuttimet. WiSpeak sopii täydellisesti myymälöihin. Esimerkiksi aiemmin mainituista Mangon myymälöistä löytyy WiSpeak CUBE -kaiutin. Valokiskoon asennettava WiSpeak on langaton kaiutin, joka tarvitsee toimiakseen ainoastaan sähkön sekä lähettimen. Kaiutin yhdistetään langattomasti lähettimeen, joka jakaa musiikin kaiuttimille.

AUDEO-sarjan kaiuttimet ovat puolestaan erinomainen valinta esimerkiksi ravintoloihin ja hotelleihin. Niiden muotoilusta vastasi arvostettu Giugiaro Design. AUDEO-kaiuttimet tarvitsevat kylkeensä vahvistimen, esimerkiksi Eclerin eHMA60 on hyvä valinta. Tämän järjestelmän täydentää Ecler Player One -verkkosoitin, joka tarjoaa laajat ominaisuudet musiikin toistamista varten.

Monia käyttökohteita

Ecler tunnetaan monipuolisena audiolaitteiden valmistajana, minkä johdosta tuotteilla voi hoitaa lukuisten erilaisten tilojen äänentoiston alusta loppuun. Parhaimmillaan Ecler on kuitenkin myymälöiden, ravintoloiden, hotellien, kuntosalien ja kokoushuoneiden äänentoistossa. Näiden lisäksi Eclerin tuotteita on käytetty myös esimerkiksi kappeleissa, museoissa sekä yliopistoissa ja muissa kouluissa.

Ideafixillä vahva osaaminen

Ideafix on Eclerin pitkäaikainen edustaja Suomessa ja meillä on vuosien kokemus erilaisten tilojen äänentoistoratkaisuista Eclerin tuotteilla. Olemme esimerkiksi toteuttaneet Eclerin tuotteilla monen Helsingin keskeisillä paikoilla sijaitsevan ravintolan, kuten ravintola Kappelin, Amarillon, Happy Farmersin sekä Bar Pinon äänentoiston.

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista ja palveluistamme.

Edustamiamme tuotteita voit tulla kuuntelemaan ja testaamaan Vantaan toimitiloihimme.

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Ideafix
Härkälenkki 2,
01730 Vantaa

Aiheeseen liittyvää:

Eclerin tuotteille viiden vuoden takuu
Monipuolinen ja edistyksellinen Ecler VIDA-24Q -vahvistin
Eclerin NIMBO-kaiutin yhdistää näyttävän muotoilun ja erinomaisen äänenlaadun

Ratkaisut äänentoistoon

Luo viihtyisiä ja elämyksellisiä tiloja äänentoiston avulla. Meiltä saat äänentoiston tilaan kuin tilaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Ecler

Oma maahantuonti takaa kilpailukykyiset hinnat ja loistavan teknisen tuen.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen