Search

Hotellin äänentoisto — Spottune tarjoaa täydellisen ratkaisun

Spottunen äänentoistojärjestelmä on oiva valinta hotelleihin. Se soveltuu myös ketjutasolle asti Spottune Cloud-hallintajärjestelmän ansiosta.

Spottunen innovatiivinen ja langaton äänentoistojärjestelmä luo tunnelmaa monissa hotelleissa, kuten Hotel Kämpissä.

Puhdas, koko tilan täyttävä ääni, nopea asennus sekä kustannustehokkuus tekevät Spottune Omnista varteenotettavan vaihtoehdon myymälöiden, ravintoloiden sekä etenkin hotellien äänentoistojärjestelmäksi. Tanskalaisen Spottunen Omni -järjestelmä valikoitui myös Hotel Kämpin äänentoistojärjestelmäksi.

 

Palkittua muotoilua ja täyteläistä ääntä

Huomaamattomat kaiuttimet sulautuvat täydellisesti hotellin sisustukseen, tarjoten kuitenkin ensiluokkaista ääntä. Osoituksena erinomaisesta suunnittelutyöstä, Spottune sai arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2021. Siinä missä muut kaiuttimet tuottavat ääntä pääosin eteen, leviää Spottunen ääni tasaisesti ympäri tilaa äänenlaadun kärsimättä lainkaan. Tällä tavoin saman tilan äänentoistoon riittää jopa 50 % vähemmän kaiuttimia.

Nopea ja helppo asennus

Hotel Kämpissä asiakas on aina etusijalla ja tästä syystä myös kaiuttimien asennuksen ja huollon täytyy sujua mahdollisimman nopeasti ja vähällä häiriöllä. Myös tässä Spottunella on suuri etu, sillä nopeimmillaan yhden kaiuttimen asentaa valokiskoon parissa minuutissa. Valokiskoasennuksen lisäksi kaiuttimet voidaan asentaa myös ripustamalla tai upottamalla alakattoon ilman erillistä hankalaa kaapelointia. Pelkkä sähkö riittää.

Alkujaankin helppoa asennusta nopeuttaa entisestään Spottunen oma selainpohjainen suunnittelutyökalu. Sen avulla saadaan tilan pohjakuvan ja korkeuden avulla optimoitua tarvittavien kaiuttimien määrä ja sijoittelu.

Oikeasti toimiva langaton järjestelmä

Langattomana järjestelmänä kaiuttimet tarvitsevat ainoastaan virransyötön sekä Spottune Stream -lähettimen, jonka kautta hallitaan toistettavaa ääntä. Kaiuttimet yhdistetään langattomasti Spottune Stream -lähettimeen, jonka kantama on jopa 100 metriä. Erityinen 1,8-1,9 GHz taajuus takaa sen, ettei järjestelmä ole altis muiden laitteiden kuten wifi-verkon tuottamalle häiriölle.

 

Useita käyttökohteita

Kuten Hotel Kämpin tapauksesta voidaan todeta, on Spottune täydellinen ratkaisu hotellin äänentoistojärjestelmäksi. Kaiuttimet ovat nopeita asentaa, ne sulautuvat sisustukseen ja tuottavat erinomaista täyteläistä ääntä. Hotellien lisäksi Spottune Omni -järjestelmä sopii erinomaisesti myös ravintoloiden sekä myymälöiden äänentoistoon. Lisäpalveluna tarjolla on myös Enterprise Cloud -pilvipalvelu, jonka avulla ketjutason äänentoisto hoituu hyvin tehokkaasti.

Lue lisää: Lisää asiakkaita ja kassavirtaa – panosta ravintolan äänentoistoon

Spottune Ideafixiltä

Äänentoiston ammattilaisina olemme todenneet Spottunen olevan yksi parhaista vaihtoehdoista markkinoilla. Myös asiakkailta saatu palaute on ollut positiivista. Äänenlaadun lisäksi kehuja on saanut etenkin järjestelmän helppo hallinta. Kaiuttimia voidaan ohjata kaiutinkohtaisesti, jolloin esimerkiksi kokoushuoneen kaiuttimen voi sammuttaa tärkeän palaverin ajaksi. Muualla musiikki kuitenkin kuuluu kuten ennenkin. Toisin kuin perinteisissä äänentoistojärjestelmissä, Spottunella tämä käy helposti ja nopeasti.

Toimimme Spottunen maahantuojana. Oma maahantuonti ja hyvät suhteet Spottuneen takaa kilpailukykyiset hinnat sekä loistavan teknisen tuen. Olemme mukana koko prosessin ajan. Aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Ota yhteyttä myyntiimme, olemme apunasi oikean ratkaisun löytämisessä. Halutessasi voit tulla toteamaan Spottunen laadun omin korvin Vantaan toimitiloihimme.

Kysy lisätietoja:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Tule toteamaan Spottunen laadukas äänentoisto toimitiloihimme! Pääset meille helposti niin autolla kuin julkisilla.

Härkälenkki 2
01730 Vantaa

Aiheeseen liittyvää:

Lisää asiakkaita ja kassavirtaa – panosta ravintolan äänentoistoon
Ravintola Kappelin äänentoisto päivitettiin Spottunen ja Eclerin laitteilla
EMMA-museossa Spottunen mukautuva äänentoistojärjestelmä

Äänentoisto

Äänentoisto niin pieniin kuin suuriin tiloihin. Olemme mukana koko prosessin, suunnittelusta asennukseen.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Spottune

Spottune tarjoaa erinomaisen ratkaisun täyteläisen äänen tuomiseksi tilaan kuin tilaan. Ainutlaatuisen muotoin ansiosta kaiuttimien tuottama ääni leviää tasaisesti ympäri tilan.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen