Search

Ravintola Kappeli

Ravintolaklassikko Kappelin yli 150-vuotisessa historiassa kääntyi uusi luku huhtikuun lopulla 2022, kun ravintola avasi ovensa suuren uudistuksen jäljiltä. Uudistuksessa ravintola palautettiin entiseen loistoonsa ja samalla myös äänentoisto tuotiin tähän päivään.

Jo kolmella vuosisadalla toiminut Kappeli koostuu kahvilasta, ravintolasta, baarista sekä kellarin juhlatilasta. Koska jokainen tila eroaa huomattavasti toisistaan, oli tärkeä että jokaisen tilan erityispiirteet otettiin huomioon myös äänentoistoa suunnitellessa. Tiloihin suunniteltiin optimaalisin äänentoistoratkaisu.

Sekä kahvilan että ravintolasalin äänentoisto hoituu mallikkaasti Spottunen äänentoistojärjestelmällä. Korkealle salin kattoon asennetut kaiuttimet tuottavat koko tilan täyttävän äänen. Asiakkaan tarkoin määrätyllä värillä maalatut kaiuttimet sulautuvat täydellisesti sisustukseen.

Siinä missä Spottune pitää huolta salin ja kahvilan äänentoistosta, on Eclerin tuotteet suuressa roolissa muualla. Lounge-henkisen baarin puolella tunnelmaa ylläpitää Eclerin ARQIS106i -kaiuttimet, joiden tasapainoinen ja täyteläinen ääni varmistaa viihtyisän ympäristön.

Kellarissa sijaitsevissa juhlatiloissa äänentoistosta vastaa Eclerin AUDEO103 -kaiuttimet. Tunnetun italialaisen muotoilutoimisto Giugiaro Design:n muotoilemat kaiuttimet näyttävät erinomaisilta ja soivat täydellisesti. Kellarin juhlatilat sopivat suuremmallekin porukalle, ja yhdessä Eclerin laatukaiuttimien kanssa luovat mitä parhaimmat puitteet erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiselle.

Kuvagalleria

Tutustu ratkaisuihin

Äänentoisto niin pieniin kuin suuriin tiloihin. Olemme mukana koko prosessin, suunnittelusta asennukseen

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Tuotemerkit

Spottune tarjoaa erinomaisen ratkaisun täyteläisen äänen tuomiseksi tilaan kuin tilaan. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta kaiuttimien tuottama ääni leviää tasaisesti ympäri tilan.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.