Search

Eko-näyttö

Kaupallisuuden ja käytännöllisyyden yhdistävä Ekonäyttö tarjoaa huomattavan ja uudenlaisen tavan näkyä. Muun muassa ABC- ja Neste-asemilta löytyvä Ekonäyttö kiinnittää tankkaajan huomion ja toimii siten erinomaisena mainosmediana. Ekonäyttö on Ideafixin suunnittelema ja valmistama.

Roskakorista sekä sen ylle asennetuista kahdesta näytöstä koostuva Ekonäyttö toimii kaikissa olosuhteissa sekä sisällä että ulkona. Toimintavarmuudesta pitää huolen näytöissä olevat tuulettimet, viilentimet sekä lämmentimet. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi mediaplayer, joka toistaa sisältöä.

Pienetkin yksityiskohdat on otetuu huomioon ja esimerkiksi paloturvallisuuteen on panostettu: roskakorin sisällön syttyessä palamaan, tippuu sammutuslevy aukon päälle tukahduttaen alkavan palon. Näytöistä huolimatta varsinaisen roskakorin tyhjentäminen tapahtuu kätevästi ja nopeasti.

Helposti ja nopeasti siirrettävä Ekonäyttö toimii myös 12V-akulla, jolloin se sopii myös lyhytaikaisiin tapahtumiin, jossa ei välttämättä ole sähköä tarjolla. Liikenneasemien lisäksi Ekonäyttöä voidaan hyödyntää myös erilaisissa tapahtumissa, ravintoloiden terasseilla, myymälöiden edustoilla sekä kauppakeskuksissa.

Eko-näytössä yhdistyy roskakori ja digitaalinen näyttö

Räätälöidyt näyttöratkaisut

Räätälöimme ja toteutamme näyttöratkaisut juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Käyttöympäristöt

Ratkaisumme ja tuotemerkkimme sopivat useille eri toimialoille ja moneen eri tarpeeseen.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.