Viking Gloryn digitaaliset näyttöratkaisut

Viking Linen lippulaiva, Viking Glory, sai näyttöratkaisut Ideafixiltä. Neljäntoista LED-screenin lisäksi toimitimme yli 200 näyttöä telineineen, joukossa myös erittäin näyttävän Tax Free-myymälän inglass-näytöt. Suurin LED-screen on kolmelle sivulle levittyvä ja korkeudeltaan näyttävät 5 metriä. Tax Freen näyttöjen yhteispituus on yli 80 metriä.

Viking Gloryn näyttöratkaisujen toimittajaksi valittiin Ideafix pitkän kokemuksen, merkittävien referenssien sekä myynnin ja suunnittelun kanssa hyvin sujuneen yhteistyön ansiosta.

Kaikki näytöt ja LED-screenit perustuivat arkkitehtuurisuunnittelmiin ja toimittajalle kuului asennusyksityiskohtien suunnittelu. Laivaympäristössä on paljon huomioon otettavia seikkoja, kuten painopiste ja häiriöttömyys. Vaatimus häiriöttömyydelle olikin ehdoton: näytöt eivät saa aiheuttaa häiriötä merenkulun järjestelmille kuten tutkajärjestelmälle. Tätä varten näytöt testattiin erikseen EMC-laboratoriossa.

Muutosten määrä sekä telakan että tilaajan puolelta oli melko suuri, joka aiheutti haasteita kiinnitysten sovitteluun muun tekniikan oheen. Tämän oli kuitenkin onnistuttava, sillä kaikki kiinnityspisteet tehtiin jo telakalla Kiinassa.

Asennukset tehtiin pääosin Kiinassa, jotta oikeat painot olivat paikoillaan merikoeajolle. Viimeiset näytöt asennettiin ja kaikki ohjelmoitiin Turussa juuri ennen risteilyjen alkua.

Lopputuloksesta tuli näyttävä. Suurin näyttö on kolmelle sivulle levittyvä ja korkeudeltaan näyttävät 5 metriä. Tax freen näyttöjen yhteispituus on yli 80 metriä. Neljäntoista led-screenin lisäksi toimitimme yli 200 näyttöä telineineen. Osa näytöistä on näyttäviä inglass-näyttöjä. Viking Line halusi seisovan pöydän opasteet nykyaikaan, joten toimitimme näytöt asiakaskohtaisilla mitoilla ja ominaisuuksilla. Näytöt ovat koteloitu messingillä ja sopivat saumattomasti sisustukseen.

Kuvagalleria

Näyttöratkaisut

Täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt näyttöratkaisut.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Käyttöympäristöt

Ratkaisumme ja tuotemerkkimme sopivat useille eri toimialoille ja moneen eri tarpeeseen.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Mukautuva äänentoistojärjestelmä EMMA-museoon

Ideafix toimitti EMMA-museoon langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.

Bistro Lande

Inkoolaisessa Bistro Landessa Eclerin äänentoistojärjestelmä pitää huolta asiakkaiden viihtymisestä.

Savoy-teatteri

Savoy-teatterissa pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon.

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus

Kuopion kaupungintalon valaistus on tehty Grivenin valaisimilla.

Kuopion Portin LED-screen

Kuopion Portin LED-screen tavoittaa tehokkaasti juna- ja bussimatkustajat.