Search

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Mustasaaren kunta panostaa kulttuurillisesti merkittävän kohteen valaisuun

Suomen pisin silta saa Mustasaaren kunnan 675-juhlavuoden ja sillan 25-vuotisen olemassaolonsa kunniaksi uuden muuttuvan ja värillisen valaistuksen.

Raippaluodon silta on Mustasaaren merkittävimpiä nähtävyyksiä. Muuntuvilla värivaloilla kohteelle saadaan lisää huomiota ja näyttävyyttä. Värilliset valot antavat kohteelle jännittävämmän ja modernimman vaikutelman.

Raippaluodon silta on jo itsessään vaikuttava insinööritaidonnäyte, joka yhdistää Mustasaaren kunnan ja Raippaluodon saaren upealla tavalla. Nyt suunnitteilla oleva uudistus, johon kuuluu kuuluisan nähtävyyden valaiseminen värivaloilla, avaa uusia ulottuvuuksia sillan vetovoimalle.

Suunnittelu ja mallinnus WSP Finland Oy / Annukka Larsen

Vetotoimaa värillisellä valaistuksella

Uusi valaistus tuo siltaan ja sen ympäristöön erityistä tunnelmaa, mikä tekee siitä houkuttelevamman niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Valaistuksen uudistaminen tarjoaa myös mahdollisuuden korostaa siltaa eri vuodenaikoina tai erityistapahtumien yhteydessä. Silta voidaan valaista esimerkiksi juhlapyhien, paikallisen festivaalin tai kansainvälisten tapahtumien mukaiseksi, luoden yhteisöllisyyden tunnetta ja osallistavaa ilmapiiriä.

Kohteeseen toimitettiin Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain. WSP:n Annukka Larsen toimii kohteen valaistussuunnittelijana.

Ideafix on julkisivu- ja arkkitehtivalaistuksen asiantuntija

Uskomme, että valaistus on enemmän kuin välttämätön paha. Valaistus on menestystekijä ja sillä luodaan kilpailijoista erottuvia asiakaselämyksiä. Ideafixillä on yli 30 vuoden osaaminen ja kokemus moninaisista valaistusratkaisuista.

Julkisivuvalaistuksen ansiosta erotutaan. Valo-ohjaus mahdollistaa energiatehokkaan ja älykkään valaistuksen.

Lue myös Sokos Helsinkiin tekemästämme projektista, johon toimitimme yli kilometrin LED-valonauhaa ja viisi 16m -kokoista näyttöä.

Helsingin Arabiarantaan tekemästämme Valopelistä käy esille Ideafixin valo-ohjausosaaminen. 30 liiketunnistinta ja kuuteen DMX-avaruuteen jaettu 2000 valopikselin kokonaisuus vaati Ideafixin teknistä osaamista valo-ohjauksesta.

Lisätiedot valaistusekspertiltämme

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Tai vaihtoehtoisesti myyntijohtajaltamme:

Markku Rasijärvi
040 488 9262
markku.rasijarvi@ideafix.fi

Julkisivuvalaistusratkaisut

Monipuoliset julkisivu- ja arkkitehtivalaistusratkaisut Ideafixin kautta

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Käyttöympäristöt

Ratkaisumme soveltuvat useille eri toimialoille ja moneen eri tarpeeseen

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen