Search

Tunnelmia ja tuoteuutuuksia ISE 2023 -messuilta

Barcelonassa järjestetyt ISE 2023 -messut tarjosivat paljon mielenkiintoista AV-alan parhailta valmistajilta.

Integrated Systems Europe 2023, eli tuttavallisemmin ISE 2023-messut on AV-alan johtava tapahtuma, joka kerää kymmeniä tuhansia vierailijoita ja tuhansia näytteilleasettajia. Tänä vuonna nelipäiväiset messut järjestettiin Barcelonassa 31.1.-3.2.2023.

Ideafixin toimitusjohtaja Juha Järvimaa oli paikalla tutkimassa uusimpia innovaatioita ja teknologiaa sekä tutustumassa edustamiemme merkkien tuoteuutuuksiin.

Premium-luokan uutuuskaiutin Ecleriltä

Espanjalainen audiovalmistaja Ecler esitteli messuilla todellisen luksuskaiuttimen, Nimbon. Ylellinen Nimbo-sarja erottuu muotoilullaan. Se on tarkoitettu premium-fiilistä kaipaaviin kohteisiin, kuten ravintoloihin sekä hotelleihin.

Yhdessä sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa suunniteltu Nimbo on erinomainen vaihtoehto, kun asiakkaaseen halutaan tehdä vaikutus. Täyteläisesti soiva kaiutin on saatavilla valkoisena, mustana sekä kultaisena.

Tutustu lisää: Ecler soi ympäri maailmaa

Xilica

Ammattitason äänensiirto ja -ohjausjärjestelmiä valmistavan Xilican pisteellä riitti myös kävijöitä. Pisteellä pääsi tutustumaan esimerkiksi Xilican yhdessä Sennheiserin kanssa tehtyyn Room Kit -kokonaisuuteen. Room Kit -paketin avulla keskikokoisiin ja suuriin tiloihin saadaan laadukas ja helppokäyttöinen äänijärjestelmä vähällä vaivalla.

Tutustu kaikkiin Xilican tuotteisiin: www.xilica.com

Pyörivä led-näyttö haastaa perinteisen ratkaisun

Moni on saattanut törmätä pyörivään mainosnäyttöön kaupungilla kulkiessa. Ne kuitenkin käyttävät staattisia mainosjulisteita. Digitaalinen näyttöpinta tuo paljon mahdollisuuksia mainostajille ja se myös herättää ohikulkijan huomion staattista mainospintaa paremmin.

Rakenna brändiä ja erotu näyttöjen avulla

Nykyaikaiset näyttöratkaisut näkyivät Barcelonassa messujen ulkopuolellakin. Esimerkiksi Emporio Armanin myymälä erottuu poikkeuksellisen näytön avulla ja se tuo esiteltävän vaatteen esille.

Myös Niken myymälä tuo rohkeasti brändiään esille näyttöjen avulla. Kävijän ottaa vastaan suuri, kahden seinän ja katon käsittävä kokonaisuus.

Ratkaisuja edelläkävijöille Ideafixiltä

Yli 30 vuoden ajan Ideafix on tarjonnut uusinta teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja. Luomme mieleenpainuvia elämyksiä kuvalla, valolla ja äänellä. Kun haluat erottua kilpailijoistasi ja luoda kilpailuetua elämyksillä, ole yhteydessä. Vuosien kokemuksemme avulla pystymme antamaan ainutlaatuisia ideoita sekä valmiita ratkaisuehdotuksia.

Ratkaisuja ja edustamiemme merkkien tuotteita on esillä Vantaan toimitiloissamme. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Lue seuraavaksi:

Heijastetut turvamerkit — estä loukkaantumisia ja säästä rahaa

Hotellin äänentoisto — Spottune tarjoaa täydellisen ratkaisun

Grano Media Tower – Kaksipuolinen liikuteltava led-näyttö

Nokia Arenan suurin led-näyttö on Ideafixin taidonnäyte

Käyttöympäristöt

Ratkaisumme ja tuotemerkkimme sopivat useille eri toimialoille ja moneen eri tarpeeseen.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Edustukset

Toimimme usean merkin maahantuojana. Saat Ideafixiltä apua aina suunnittelusta tuotteiden toimitukseen ja asennukseen.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen