Search

Bussipysäkit ovat nyt digitaalisia mainospaikkoja Järvenpäässä

2-puoleiset näytöt bussikatoksissa tarjoavat mainion digitaalisen mainospaikan paikallisille yrityksille.

Ideafix voitti Järvenpään kaupungin järjestämän tarjouskilpailun ja on tiettävästi ensimmäinen kotimainen digitaalisten bussikatosten toimittaja ja mediamyyjä. Ideafixin ratkaisu tarjoaa bussia odottaville suojaa tuulelta ja sateelta ja samanaikaisesti se tarjoaa mainostajille toimivan ja nykyaikaisen ulkomainospaikan. Järvenpään kaupunkiin saadaan vuosina 2023-2024 kaikkiaan 17 digitaalista mainospaikkaa.

Järvenpään kaupunki solmi Ideafixin kanssa 15-vuotisen sopimuksen, jossa Ideafix vastaa katosten suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja näyttöjen mediamyynnistä.

Bussipysäkit tavoittavat julkisilla liikkuvat, autoilijat, jalankulkijat ja pyöräilijät

Tiedotus- ja mainontamahdollisuuksia

Järvenpäähän toimitetaan vuosina 2023-2024 kaikkiaan 14 diginäytöillä varustettua bussipysäkkiä sekä kolme digitaalista kaupunkipylonia kaupungin keskeisille kulkuväylille. Ensimmäiset bussikatokset ovat nyt asennettu ja mainonta on aloitettu. 

”Paikalliset yritykset ja muut toimijat ovat nopeasti löytäneet uudet mainospaikat ja kysyntä on yllättänyt postitiivisesti. Vaikuttavuuden varmistamiseksi paikkoja on rajatusti, joten tilaisuuteen kannattaa tarttua ja varata omat kampanjapaketit”, kertoo mediamyynnin asiantuntija Esa Rimpiläinen.

Järvenpäähän asennettavien digitaalisten mainospaikkojen etuna on niiden tehokas näkyvyys, tarkat kohdennusmahdollisuudet ja joustavuus kampanjoiden suunnittelussa.

Mainospaikat varattavissa

Keskeisillä paikoilla olevat katokset tavoittavat viikoittain yli 30 000 kuluttajaa (OTC / brutto). Näyttöjen digitaalisuuden ansiosta viestintä on värikästä ja vaikuttavaa.

Kampanjavaraukset ja lisätiedot

Esa Rimpiläinen
+358400 481 509
esa.rimpilainen@ideafix.fi

Ratkaisut moneen tarpeeseen

Ideafixiltä löytyy runsaasti digitaalisen ulkomedian toteutuksia ympäri Suomea. Esimerkkejä Ideafixin muista ratkaisuista ovat mm. Neste- ja ABC-asemilla käytetyt ekonäytöt, Nokia Arenan suurin LED-näyttö sekä Viking Gloryn digitaaliset näytöt.

Tutustu referensseihin:
Ekonäytöt ABC- ja Neste-asemilla
Nokia Arenan suurin LED-näyttö
Viking Gloryn digitaaliset näyttöratkaisut

Kilpailuetua kuvalla, valolla ja äänellä

Etsitkö luotettavaa, osaavaa ja tehokasta kumppania valaistus-, kuva- tai ääniratkaisuiden toteuttamiseen? Ideafixillä on 30 vuoden kokemus av-tekniikan, julkisivuvalaistuksen ja elokuvateatterituotteiden maahantuojana ja järjestelmätoimittajana.

Digitaaliset näyttöratkaisut

Ideafixiltä monipuoliset ja kustomoitavat näyttöratkaisut

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Digitaaliset ulkomainospaikat

Digitaaliset mainospaikat toimivat tiedottamisen lisäksi tulonlähteenä

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää
Tilaa Ideafixin uutiskirje!

Ideafixin Uutiskirje

Haluatko olla alasi edelläkävijä? Hanki ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi Ideafixiltä! Uutiskirjeemme avulla saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja alan trendeistä. Päivitykset uusista projekteistamme antavat sinulle inspiraatiota ja käytännön vinkkejä oman yrityksesi tarpeisiin. 
CineEurope

Ideafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa