Search

Ecler ottaa ympäristön huomioon kaikessa toiminnassaan

Ecler valmistaa laadukkaita audio- ja videolaitteita ja pitää samalla huolta ympäristöstä.

Espanjalainen AV-laitevalmistaja Ecler on saanut ISO 14001 -ympäristösertifikaatin. Se on maailmanlaajuisesti tunnettu ympäristöasioiden hallintajärjestelmän sertifikaatti, joka tarjoaa yrityksille työkalun kokonaisvaltaiseen ja tavoitteelliseen ympäristöasioiden hallintaan. Tämän avulla Ecler osoittaa vastuullisuuttaan ja sitoutumistaan ympäristönsuojeluun. Eclerin saama sertifikaatti kattaa sekä Barcelonan että Foshanin tuotantokeskukset.

Sertifikaatti on tulos pitkällisestä työstä. Eclerin sitoutuminen kestävään kehitykseen alkoi jo vuonna 2009 , kun yritys julkaisi tuolloin “Green Facts” -nimellä kulkevan ympäristöohjelman. Jo tuolloin Eclerin tuotteiden pitkäikäisyys, kilpailijoita tehokkaampien vahvistustekniikoiden käyttö, “auto-stand-by” -ominaisuuden sisällyttäminen olivat vahvoja kestävän kehityksen pilareita.

Lue lisää: Eclerin uutinen ISO 14001-sertifikaatista (englanniksi)

Eclerin tuotevalikoima on laaja ja se kattaa niin audion kuin videon erilaiset tarpeet.

Vihreät arvot käytännössä

Energiatehokkuus
Ecler on jo pitkään tunnettu energiatehokkaista laitteistaan. Eclerin HSA-, GPA ja CA -sarjoihin sisältyy “auto stand-by” -ominaisuus, joka siirtää vahvistimen lepotilaan kun sisääntulossa ei havaita signaalia. Tällöin kulutus vähenee 2,5 watista 0,5 wattiin mallista riippuen. Eclerin vahvistinvalikoiman uusimman tulokkaan, VIDAn, lepotilan energiankulutussuhde on yksi vahvistinkatergorian alhaisimpia. Lepotilassa VIDA kuluttaa noin 10 kertaa vähemmän energiaa kuin kilpailijoiden vastaavat.

Lue lisää: Monipuolinen ja innovatiivinen Ecler VIDA-24Q -vahvistin

Pitkäikäiset laitteet

Pitkäikäiset tuotteet ovat osa Eclerin DNA:ta. Yrityksen tuotteet on aina suunniteltu ja rakennettu kestämään aikaa ja käyttöä. Eclerin vankka suunnitteluosaaminen ja laadukkaat komponentit yhdistettynä huolelliseen valmistukseen sekä alle 0,4% vika-aste takaavat pitkän käyttöiän koko valikoimalle.

Ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja

Ecler työskentelee jatkuvasti vähentääkseen SER-jätteen syntymistä. He suunnittelevat tuotteita, joissa käytetään mahdollisimman paljon kierrätettäviä sekä haitta-aineettomia materiaaleja.

Ekologiset pakkaukset

Ekologisuus ulottuu myös pakkauksiin, joissa tuotteet lähetetään maailmalle. Vuodesta 2022 alkaen kaikkien uusien tuotteiden pakkaukset sisältävät ainoastaan 90-prosenttisesti kierrätettyä pahvia. Myös suojamateriaalit ja -tarvikkeet valmistetaan kierrätetystä materiaalista. Ecler on sitoutunut siihen, että tulevaisuudessa ekologiset standardit kattavat koko tuotevalikoiman.

Kattava valikoima tuotteita viiden vuoden takuulla

Eclerin laitteissa ympäristöystävällisyys kohtaa korkean laadun. Tuotteilla on pitkä elinkaari, ja varmana laadusta, Ecler myöntää tuotteilleen viiden vuoden takuun. Takuu koskee 1.1.2023 jälkeen tehtyjä ostoja.

Lue lisää: Viiden vuoden takuu Eclerin tuotteille

Koko Eclerin valikoima on saatavilla kauttamme. Olemme toimineet Eclerin maahantuojana jo vuosien ajan, ja tuomme laitteet luoksesi suoraan tehtaalta.

Kysy lisätietoja tai tee tilaus:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi
 

Aiheeseen liittyvää:
Ecler Nimbo-kaiutin yhdistää näyttävän muotoilun ja erinomaisen äänenlaadun
Monipuolinen ja innovatiivinen Ecler VIDA-24Q-vahvistin
Viiden vuoden takuu Eclerin tuotteille
Ecler soi ympäri maailmaa
Uutuustuotteita sujuvien kokousten järjestämiseksi
Lisää asiakkaita ja kassavirtaa – Panosta ravintolan äänentoistoon

Monipuoliset AV-ratkaisut

Ratkaisumme ja tuotemerkkimme sopivat useille eri toimialoille ja moneen eri tarpeeseen.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Ecler

Koko Eclerin kattava valikoima helposti saatavilla kauttamme

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen