Search

Kompaktia suorituskykyä julkisivuvalaistukseen — Griven MARS

Italialainen valaisinvalmistaja Griven on tuonut markkinoille MARS-valaisimen, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia julkisivu- ja maisemavalaistukseen.

Italialainen valaisinvalmistaja Griven on tuonut markkinoille MARS-valaisimen, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia julkisivu- ja maisemavalaistukseen.

Grivenin uutuusvalaisin MARS loistaa ammattitason arkkitehtonisessa valaistuksessa tyylikkäällä ulkoasulla, poikkeuksellisella suorituskyvyllä ja erinomaisella räätälöitävyydellä. Saatavilla olevilla eri kokoonpanoilla, rungon värivaihtoehdoilla ja ohjausjärjestelmillä varmistetaan juuri kulloiseenkin projektiin sopiva kokonaisuus.

Kokoonpanoversiot: RGBW, Dynamic White, kiinteä valkoinen valo

Rungon värivaihtoehdot: musta (RAL9005), antrasiitti (RAL7016), harmaa (RAL9006), valkoinen (RAL9003)

Ohjausjärjestelmät: DMX-RDM, DALI- ja DALI DT8

Monikäyttöinen valaisin

Rungon hienostuneen muotoilun ja erittäin ohuen profiilinsa ansiosta MARS sulautuu erinomaisesti jokaiseen ympäristöön, mikä on ainutlaatuinen ominaisuus näin tehokkaalle valaisimelle. Tämä tarjoaakin paljon mahdollisuuksia esimerkiksi historiallisten ja arvokkaiden kohteiden valaisuun, joissa valaisimien halutaan olevan mahdollisimman huomaamattomia.

Monista Grivenin valaisimista tuttu Polar Edition -malli on saatavilla myös tähän malliin. Termostaatilla ohjattavan lämmitettävän etulasin ansiosta valaisin soveltuu pitkäaikaiseen ulkokäyttöön myös Suomen talvisissa olosuhteissa.

Grivenin MARS-valaisimen lanseerausvideo:

Optiikat

MARS-valaisimen ominaisuudet ja kokoonpano voidaan räätälöidä eri tilanteisiin sopivaksi. Laaja valikoima avautumiskulmia aina 8° spotista 68° ekstraleveään mahdollistaa käytön useissa projekteissa.

RGBW

 

RGBW-versio tarjoaa laajimman valikoiman lämpimiä valkoisia sävyjä sekä pastellisävyjä. Valaisimessa on huippuluokan RGBW-ledien yhdistelmä, jossa on joko 4000K luonnonvalkoista tai 3000K lämmintä valkoista. Saatavana DMX-RDM, DALI ja DALI DT8 -ohjauksella, joilla saadaan luotua huoliteltuja ja laajoja valaistuskokonaisuuksia.

Katso tarkemmat ominaisuudet ja lisätiedot Grivenin sivuilta.

Dynamic White

Dynamic White -versiossa värilämpötilaa voidaan säätää 2700K ja 6500K välillä. Dynamic White-valaisimella luodaan upea, tunnelmallinen valokokonaisuus lämpimistä, luonnollisista ja kylmistä valkoisen eri sävyistä. Saatavana DMX-RDM, DALI- ja DALI DT8 -ohjauksella.

Katso tarkemmat ominaisuudet ja lisätiedot Grivenin sivuilta.

Kiinteä valkoinen valo

MARS on tarjolla lisäksi myös kiinteällä valkoisella valolla. Vaihtoehtoina on 4000K, 3000K ja 2700K. Erinomainen lisä osaksi suurempaa kokonaisuutta tai yksinkertaisempiin asennuksiin.

Katso tarkemmat ominaisuudet ja lisätiedot Grivenin sivuilta.

Valo-ohjauksella helposti hallittavia kokonaisuuksia

MARS-sarjan valaisimet ovat saatavilla valo-ohjausjärjestelmillä, jolloin valaisin saadaan osaksi jopa erittäin monimutkaisia ja laajoja asennuskokonaisuuksia. RGBW- ja Dynamic White -versiot ovat saatavilla DMX-RDM-ohjausjärjestelmällä sekä langattomalla DALI- ja DALI DT8 -ohjauksella. Kiinteän valon versio puolestaan saatavana DMX-RDM ja DALI-ohjauksella.

Lue lisää: Valo-ohjaus tuo monia etuja

Tutustu valo-ohjauksen referenssiin: Valopelissä yhdistyy taide ja käytännöllisyys

Grivenin valaisimet Ideafixiltä

Grivenin ammattikäyttöön tehdyt tuotteet valaisevat ympäri maailmaa. Grivenin pitkäaikaisena maahantuojana saat koko valikoiman Ideafixin kautta. Oma maahantuonti ja hyvät suhteet Grivenin suuntaan takaavat kilpailukykyiset hinnat sekä erinomaisen teknisen tuen.

Tutustu Grivenin tuotevalikoimaan

Grivenin valaisimia on näytillä toimitiloissamme. Olet tervetullut tutustumaan esittelyssä oleviin valaisimiin paikan päälle! Toimitilamme sijaitsevat Vantaan Vehkalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sovi tutustumisaika tai kysy lisätietoja:

Juha Järvimaa
0400 455 990
juha.jarvimaa@ideafix.fi

Lue seuraavaksi:

JASPER MK2 – monipuolinen valaisin julkisivuvalaisuun

Grivenin Jupiter-valaisimelle PIA´22 -palkinto

Tehoa DALI- ja DMX-valaistuksen ohjaukseen DINA-tuoteperheellä

Valaistusratkaisut

Julkisivuvalaistuksesta valo-ohjaukseen – osaamisemme valon parissa on monipuolista. Lue lisää!

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Griven

Julkisivu- ja maisemavalaistukseen vuosia valaisimia suunnittelut Griven on alan huippuja.

Lue seuraavaksi

Ideafix on ensisijainen Sonyn ratkaisukumppani Suomessa

Esittelemme uusimman teknologisen edistysaskeleen, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tutustu nyt ja löydä inspiraatiota tuleviin projekteihisi!

Griven GEA – hallittavaa valoa julkisivuvalaistukseen

Italialainen uutuus tarjoaa tasaista valoa julkisivuvalaistukseen, jossa valonlähteen huomaamattomuus ja valosaasteen minimointi on tärkeää

Valaise ympäristöäsi uudella Griven ESSENTIALS mallistolla

Valaisimet on suunniteltu parantamaan maisema ja arkkitehtuurisia yksityiskohtia asuin- tai liiketiloissa upealla korostusvalaistuksella.

Suomen pisin silta saa juhlavuoden kunniaksi uuden valaistuksen

Raippaluodon silta Mustasaaressa saa uuden julkisivuvalaistuksen. Ideafix on mukana projektissa. Siltaan tulee Grivenin valaisimia ja Visual Productionsin valo-ohjain.

Ideafix kurottaa korkeuksiin

''Korkeuksilla'' tarkoitetaan 30 metriä, joka on Ideafixin uuden Bisonin nostokoriauton maksimityöskentelykorkeus.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen