Search

Hotel Kämpin äänentoisto

Suomen parhaimpiin hotelleihin lukeutuva Hotel Kämp luottaa äänentoistossa Spottunen kaiuttimiin. Spottunen maahantuojana toimiva Ideafix vastasi kaiuttimien maahantuonnista ja asentamisesta kohteeseen.

Tanskalaisen Spottunen äänentoistojärjestelmä on erinomainen vaihtoehto hotelleihin ja ne valikoituivat myös Hotel Kämpin äänentoistoratkaisuksi

Huomaamattomat kaiuttimet sulautuvat täydellisesti hotellin sisustukseen, tarjoten kuitenkin ensiluokkaista ääntä. Kaiuttimet tuottavat koko tilan täyttävää ääntä. Ratkaisun myötä samaan tilaan tarvitaan pienempi määrä kaiuttimita kuin perinteisillä kaiutinratkaisuilla. Näin lopputuloksesta saadaan siisti ja tyylikäs.

Hotel kämpissä asiakas on aina etusijalla ja tästä syystä myös kaiuttimien asennuksen ja huollon täytyy sujua mahdollisimman vähällä häiriöllä. Spottune tarjoaa myös tähän erinomaisen ratkaisun. Kaiuttimet voidaan asentaa kolmella tavalla: valokiskoon, ripustamalla tai upottamalla. Parhaimmillaan asennus onnistuu parissa minuttissa kaiutinta kohden.

Langattomana järjestelmänä kaiuttimet tarvitsevat ainoastaan virransyötön sekä Spottune Stream -lähettimen, jonka kautta hallitaan toistettavaa ääntä. Tämän ansiosta kaiuttimet voidaan asentaa ilman ylimääräistä kaapelointia. Suunnittelussa on panostettu erityisesti häiriöttömyyteen. Järjestelmä on immuuni muiden laitteiden, kuten langattoman verkon, tuottamalle häiriölle.

Spottune tarjoaa täydellisen ratkaisun hotellin äänentoistoratkaisuksi. Ne ovat nopeita asentaa, sulautuvat sisustukseen ja tuottavat erinomaista ääntä.

Lisää aiheesta:
Hotellin äänentoisto – Spottune tarjoaa täydellisen ratkaisun
Lisää asiakkaita ja kassavirtaa – Panosta ravintolan äänentoistoon

 

Kuvagalleria

Äänentoisto

Luo viihtyisiä ja elämyksellisiä tiloja äänentoiston avulla. Meiltä saat äänentoiston tilaan kuin tilaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Spottune

Spottune on erinomainen järjestelmä musiikin langattomaan toistoon.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.