Search

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti näyttelykeskus WeeGeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän. Kaiuttimista, playerista sekä subwooferista koostuva kokonaisuus pitää huolen laadukkaasta äänentoistosta ja elämyksellisestä taidekokemuksesta.

Espoon Tapiolassa sijaitsevassa Näyttelykeskus Weegeessä sijaitsee yksi Suomen merkittävimmistä taidemuseoista. Nykytaidetta, muotoilua sekä kokeellista taidetta esittelevässä Espoon Modernin Taiteen Museossa järjestetään vuosittain 8-10 vaihtuvaa näyttelyä. Lisäksi EMMAssa on laaja ja monipuolinen tapahtumatarjonta. Museon suosiosta kertoo se, että vuonna 2022 siellä vieraili ennätyksellisesti yli 170 000 taiteen ystävää. EMMA panostaa kokonaisvaltaiseen elämykseen, jossa ääni toimii yhtenä elementtinä.

Kun EMMAssa haluttiin tuoda ripaus elämyksellisyyttä näyttelyiden tueksi, päätettiin katse kääntää Ideafixin ja Spottunen suuntaan, joka lopulta hankittiin palvelemaan taide-elämyksiä. Kyseessä on helposti siirrettävä ja täydellisesti jokaisen näyttelyn asettamiin vaatimuksiin mukautuva järjestelmä. Valokiskoasennuksen ansiosta käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja helposti. Käytännössä kaiutin napsautetaan kiinni valokiskoon ja yhdistetään playeriin, jonka jälkeen kaiutin on valmis käytettäväksi.

Spottune on langaton äänentoistojärjestelmä, joka vaatii toimiakseen ainoastaan sähkönsyötön. Langattomuus tuo useita etuja ja se mahdollistaa kaiuttimien helpon siirtämisen. Lisäksi kun ylimääräiselle kaapeloinnille ei ole tarvetta, vähentää se asennukseen kuluvaa aikaa huomattavasti. Näin kaiuttimien sijaintia voidaan vaihtaa, ilman että se aiheuttaa suurta haittaa näyttelyille. Omalla erityisellä taajuudella toimiva langaton verkko on toimintavarma, eikä se ole altis muiden langattomien verkkojen, kuten wifin aiheuttamalle häiriölle.

Huomaamaton, mutta tyylikäs muotoilu takaa sen, ettei kaiuttimet pistä silmään ja vie huomiota taiteelta. Vaikka kaiuttimet ovat kompaktin kokoiset, langattomat sekä tyylikkäät, ei äänenlaadusta olla tingitty pätkääkään. Päinvastoin, ne tuottavat täyteläistä ja tasapainoista ääntä, joka täyttää suurenkin tilan. Innovatiivisen muotoilun ansiosta yksi kaiutin tuottaa ääntä peräti 70 neliön alueelle. Spottune on saanut arvostetun Red Dot-muotoilupalkinnon vuonna 2021.

Spottunen maahantuojina pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat, jonka lisäksi saamme loistavaa teknistä tukea suoraan tehtaalta suunnittelun tueksi. Ole meihin yhteydessä, kun haluat luoda elämyksiä äänellä! 

Tutustu Spottuneen:
Spottune.com

Tutustu muihin Spottune-toteutuksiin:
Hotel Kämp
Ravintola Kappeli

 

Äänentoiston ratkaisut

Luo viihtyisiä ja elämyksellisiä tiloja äänentoiston avulla. Meiltä saat äänentoiston tilaan kuin tilaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Spottune

Spottune on erinomainen järjestelmä musiikin langattomaan toistoon.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.