Search

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai suuntaavat kaiuttimet ja pitkän hyllynäytön. Tutustu kohteeseen ja katso kuvat toteutuksesta

Koskenkorvan uusi shop-in-shop kaipasi myyntiä edistäviä ratkaisuja. Tax free -myymälässä olevien virikkeiden määrä on valtava ja siksi asiakkaan huomion kiinnittäminen vaatii myymälän toimijoilta lisäponnistuksia. Miten vangita ohikulkijan huomio juuri oikealla hetkellä niin, että asiakas saadaan pysähtymään juuri tietyllä osastolla tai hyllyllä? Ratkaisumme: huomion kiinnittävä näyttöratkaisu ja suuntaavilla kaiuttimilla lähetettävä viesti asiakkaan korvaan taktisesti oikealla hetkellä.

Suuntaavat erikoiskaiuttimet pysäyttävät asiakkaan halutulla hetkellä

Erikoisia suuntaavista kaiuttimista tekee sen, että ne kohdistaa äänen hyvin kapealle alueelle, tehden ympäröivästä alueesta lähes äänettömän tai täysin äänettömän, riippuen tilan akustiikasta.  

Suuntaavien kaiuttimien äänen kuuleminen voi olla hämmentävä kokemus. Toisessa paikassa ääni kuuluu hyvinkin tarkasti, mutta 50cm paikan vieressä ääni katoaa kokonaan. Suuntaavat kaiuttimet ovatkin erityisen hyvä ratkaisu, kun halutaan kohdistaa ääni vain yhteen paikkaan ja herättää tällä asiakkaan huomio, esimerkiksi tietyn tuoteryhmän kohdalle antamaan lisätietoa asiakkaille.

Huomaamaton design - kaiuttimien ei tarvitse olla tilaa vieviä

Kaiuttimen tekniikan ansiosta suuntaavat kaiuttimet vievät hyvin vähän tilaa. Itse kaiutin on syvyydeltään vain muutaman senttimetrin, verrattuna perinteisiin, ei-suuntaaviin kaiuttimiin, joiden syvyys on tyypillisesti vähintään kymmenen senttimetriä.

Ideafix toimitti aiemmin Viking Line Gloryyn yli 200 näyttöä sisältävän AV-kokonaisuuden.

Pitkä ja kirkas näyttö ei jää asiakkaalta huomaamatta. Näytöllä saadaan tässä tapauksessa asiakkaaseen ensihuomio. Tämän jälkeen tuleva, suuntaavilla kaiuttimilla toteutettu äänisisältö täydentää viestiä.

Gracen pitkä hyllynäyttö on myös Ideafixin käsialaa

Lue lisää Glorylle aiemmin toteuttamaamme valtavaan projektiin, joka sisäsi mm. Kolmelle sivulle levittäytyvän, yli 5m korkean LED-näytön sekä 80 metriä tax free -myymälöiden näyttöjä. Lue lisää

Ääniratkaisut

Äänentoistoa, peittoäänijärjestelmiä ja akustointia

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Viking Line Gloryn näyttöratkaisut

Toteutimme Gloryn yli 200 näyttöä sisältävän kokonaisuuden

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.