Search

Bistro Lande

Inkoolaisessa Bistro Landessa Eclerin äänentoistojärjestelmä pitää huolta asiakkaiden viihtymisestä.

Kauniissa merimaisemissa Inkoon Marinassa sijaitsevassa ravintola Bistro Landessa musiikki soi ja asiakkaat viihtyvät. Sisällä salissa ja ulkona terassilla toimiva äänentoisto yhdessä uuden 75″ näytön kanssa luovat miellyttävän ympäristön, jossa halutaan vierailla uudestaankin.

Hyvän ruoan ja mukavan ilmapiirin lisäksi Bistro Landessa on mahdollisuus nauttia erilaisista teemailloista ja tapahtumista. Ravintolan tavoitteena on olla ainutlaatuinen elämysravintola Länsi-Uudellamaalla. Tätä tavoitetta palvelemaan asennettiin uusi äänentoistojärjestelmä sekä 75″ näyttö. Äänentoistojärjestelmään yhdistetty näyttö mahdollistaa esimerkiksi urheilutapahtumien seuraamisen hyvällä äänenlaadulla.

Asiakkaat pääsivätkin heti nauttimaan kisafiiliksestä, sillä asennusviikolle osui sekä Euroviisut että jääkiekon MM-kisojen ensimmäiset pelit.

Ravintolan äänentoistosta pitävät huolen Eclerin Audeo106 -kaiuttimet, joita salin puolelle asennettiin kahdeksan ja terassille kuusi kappaletta. Espanjalaisen audiovalmistaja Eclerin Audeo-sarja on suosittu vaihtoehto ravintolaympäristössä, sillä se tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen äänen. Kaiken lisäksi kaiutin on tyylikkäästi muotoiltu. Audeo-sarjan muotoilun takana on tunnettu Giurgiaro Design -muotoilutoimisto.

Vahvistimeksi valikoitui Eclerin 2-kanavainen eLPA2-350 2X350, jonka avulla terassin ja salin äänenvoimakkuutta voidaan säätää erikseen. Kokonaisuuteen kuuluu myös Eclerin DAM614-mikseri, jonka kautta näyttö ja musiikkisoitin kytkettiin järjestelmään. Lisäksi mikseri mahdollistaa äänilähteen vaihdon lennosta.

Kun vierailet Inkoossa, piipahda myös Bistro Landessa nauttimassa merellisestä tunnelmasta ja hyvästä äänentoistosta!

Tutustu tuotteisiin:

Ecler Audeo106 -kaiuttimet

Ecler eLPA2-350 -vahvistin

Ecler DAM614 -mikseri

Äänentoistoratkaisut

Luo viihtyisiä ja elämyksellisiä tiloja äänentoiston avulla. Meiltä saat äänentoiston tilaan kuin tilaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Ecler

Eclerin monipuolisesta valikoimasta löytyy ratkaisu eri äänentoiston tarpeisiin.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.