Search

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen. Valot korostaa teoksen piirteitä tuoden kunniaa Loviisan Kuningattarenranrantaan sijoitetulle veistokselle.

Loviisassa panostetaan näyttävään ja laadukkaaseen valaistukseen.

Loviisan Pisarat -teokseen haluttiin melkein huomaamatta vaihtuva tunnelman muutos veistoselementtien sisälle. Myös ulkopuolen valaisimille tärkeää oli niiden värilämpötilan ja voimakkuuden säädettävyys. Pisaroiden sisällä valojen värilämpötila on ohjelmoitu muuttumaan hitaasti lämpimästä kylmään ja takaisin. Ulkopuolen valojen tasapaino säädettiin paikan päällä kokonaisuuteen sopivaksi.

Ruostumattomasta harjateräksestä hitsatun teoksen valaistuksessa haluttiin panostaa laatuun ja siksi valonheittimiksi valikoitui italialaisen Grivenin valaisimet. Visual Productionsin valo-ohjaimella saatiin aikaan teoksen hienovarainen värilämpötilan ja valon intensiteetin säädettävyys. 

Griven Jupiter on Production Innovation Award -palkittu valaisinsarja, joka soveltuu monipuolisesti erilaisiin ulkovalaistuskohteisiin. Grivenin valaisimia käytetään mm. taideteosten valaisuun ja arkkitehtonisten elementtien valaisemiseen ja korostamiseen. Tutustu Grivenin valaisimiin tästä.

Jupiter Dynamic White

 

Griven Jupiter Dynamic White -valaisimien minimalistinen muotoilu mahdollisti huomaamattomat asennukset, mikä oli tärkeää teoksen sijaitessa kaupungin julkisessa ympäristössä. Kahdeksalla heittimellä varustettu kokonaisuus on imarteleva ja luo Kuningattarenrannan alueelle vetovoimaa.

Taiteilija: Tapio Haapala
Taideteos ja materiaali: Loviisan Pisarat, ruostumaton teräs
Valaisimet: 8kpl Griven Jupiter Dynamic White
Säädettävä värilämpötila 2700K-6500K
DMX-ohjaus: Visual Productions

Tutustu Grivenin tuotteisiin:

Valaistusratkaisumme

Kokonaisvaltaista osaamista ja tuotteita julkisivuvalaistukseen yli 30 vuoden kokemuksella.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Tutustu Griveniin

Grivenin valaisimia käytetään ympäri maailmaa näyttävissä julkisivuvalaistuksissa.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.