Search

IMAX Finnkino Itis

Finnkino Itis tunnetaan Suomen ensimmäisestä IMAX-salista. Ideafix oli mukana rakentamassa kokonaisuutta.

Valaistuksella luodaan tunnelmaa

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevasta Itis-kauppakeskuksesta löytyy Suomen ensimmäinen IMAX-elokuvasali. Finnkinon elokuvateatterikokonaisuudessa on yli 500 DALI-valaisinta ja yli kaksi kilometriä ohjattavaa led-valonauhaa. Useat valokatot ja monet väriä vaihtavat valoelementit ovat tärkeässä roolissa elokuvateatteritunnelman rakentamisessa. Erityisesti täydellisesti himmennettävät ledit ja moniväriset RGB-valoelementit ovat omiaan tuomaan tunnelmaa juuri oikealla tavalla. Lisäksi teatterisalien valaistuksen automaattinen ohjaus säätää valojen toimintaa vapauttaen henkilökunnan asiakkaiden palveluun.

Äänentoisto viimeistelee kokonaisuuden

Ideafixin toteuttama äänentoistojärjestelmä on luotu kokonaan Ecler AUDEO 106 -kaiuttimilla. Nämä tuovat laadukkaan äänentoiston elokuvateatterin aulatiloihin tarjoten elokuvan taikaa jo ennen elokuvan alkamista.

“Nykyaikaisessa elokuvateatterissa valot ja äänet ovat entistä keskeisemmässä roolissa, sillä tunnelman luomisessa näiden saumaton yhteistyö on kaikki kaikessa”, kommentoi Ideafixin toimitusjohtaja Juha Järvimaa.

“Toteuttamamme valaistus ja äänentoisto tarjoaakin kokonaisvaltaisen aisteja palvelevan kokemuksen, joka vie audiovisuaalisen nautinnon uudelle tasolle”.

Kuvagalleria

Maailmanluokan elokuvateatterit

Kun haluat luoda mieleenpainuvan teatterikokemuksen, käänny Cinemafixin puoleen!

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Elokuvatekniikan tuotemerkit

Kauttamme saat elokuvatekniikan huippumerkit.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.