Search

Kauppakeskus Mylly — LED-näytöt 30 metrin korkeuteen

Osana laajempaa brändiuudistusta Kauppakeskus Myllyn torniin asennettiin kaksi lähes 11 metriä leveät LED-näytöt 30 metrin korkeuteen. Näyttöratkaisun kokonaisvaltaisesta toteutuksesta vastasi tietenkin Ideafix.

Raisiossa sijaitseva Kauppakeskus Mylly tarvitsi apua todella haasteellisen kohteen toteutukselle. Lähes 11 metriä leveiden näyttöjen rakenteet ja asennus kohteeseen vaatii todellista ammattitaitoa, etenkin kun asennuskohta sijaitsee 30 metrin korkeudessa.

Ideafixin tiimin tehtävänä oli huolehtia kiinnitysrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä LED-näytön maahantuonnista ja asennuksesta.

Haasteita tarjosi etenkin 30 metrin korkeudessa oleva asennuskohde, jonne tuhansien kilojen näyttörakenteet nostettiin. Asennuksen lisäksi asiantuntijuutta tarvittiin myös kiinnityksen suunnittelun osalta, jossa Ideafixin tiimin vastuulle tulivat myös näyttöjä kantavat teräsrakenteet.

Kokonaisuus edellytti huolellista paneuttumista olemassa olevaan rakenteeseen , kiinnityskohtien turvallista sijoittamista ja muun muassa tuulikuormien laskentaa.

Molemmissa LED-näytöissä on noin 240 000 kuvapistettä. Näyttöjen sisältö hallinnoidaan Ideafixin kehittämällä Idearuutu-etähallintaohjelmistolla. Sisältö haetaan automaattisesti nettisivuilta.

Kuvagalleria

Näyttöratkaisut

Räätälöimme ja toteutamme näyttöratkaisut juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Tuotemerkit

Edustamme alan huippumerkkejä! Tutustu lisää.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.