Search

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus on toteutettu italialaisen Grivenin valaisimilla. Valaistuksen on suunnitellut Ari Tiilikainen LITE-designsiltä. Ideafix on Grivenin maahantuoja ja toimi projektissa laitetoimittajana.

Kuopion torin laidalla sijaitseva kaupungintalo on yksi Suomen kauneimmista. Vuoden 2009 “kauneimmat kunnantalot” -äänestyksessä rakennus valittiin kolmen kauneimman joukkoon. Nykyisellä valaistuksella on varmaa, ettei julkisivu jää varjoon jatkossakaan.

Julkisivuvalaistus koostuu valkoisen valon eri sävyistä. Seinää valaisee lämpimät ja luonnolliset sävyt. Viileä sävy tasapainottaa ja luo kauniin kokonaisuuden. Valaistuksen viimeistelee muutama katolle huomaamattomasti aseteltu valaisin. Jo ennestäänkin kaunis julkisivu loistaa valaistuksen myötä entistäkin kauniimpana.

Koska julkisivuvalaistus koostuu valkoisen eri sävyistä, projektiin valikoitui Grivenin laajasta valikoimasta dynamic white -valaisimet. Griven on uudistanut mallistoaan ja nykyisin vastaavat valaisimet tunnetaan Capital ja Jupiter.

Capital

Capital-sarjan valaisimet tarjoaa huomattavaa suorituskykyä kompaktissa rungossa. Monipuolinen pinta-asennettava valonheitin on saatavilla useilla eri optisilla kokoonpanoilla ja rungon viimeistelyllä. valaisimesta on lisäksi saatavilla Polar Edition -versio sähkölämmitteisellä lasilla, joka takaa toiminnan jopa äärimmäisen kylmissä olosuhteissa.

Jupiter

Jupiter puolestaan on monipuolinen keskipitkän matkan ulkopinta-asennettava valonheitin. Se erottuu valotehokkuudellaan sekä modernilla muotoilulla, joka sulautuu luontevasti osaksi kaupunkimaisemaa. Myös Jupiter-valaisin on saatavilla Polar Edition -versiona.

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus on toteutettu Grivenin valaisimilla

Julkisivuvalaistus

Valaisimet ja valo-ohjaus vaativiinkiin julkisivuvalaistuksiin Ideafixiltä.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Griven

Toimimme Grivenin maahantuojana, ja saat koko valikoiman kauttamme.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.