Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus on toteutettu italialaisen Grivenin valaisimilla. Valaistuksen on suunnitellut Ari Tiilikainen LITE-designsiltä. Ideafix on Grivenin maahantuoja ja toimi projektissa laitetoimittajana.

Kuopion torin laidalla sijaitseva kaupungintalo on yksi Suomen kauneimmista. Vuoden 2009 “kauneimmat kunnantalot” -äänestyksessä rakennus valittiin kolmen kauneimman joukkoon. Nykyisellä valaistuksella on varmaa, ettei julkisivu jää varjoon jatkossakaan.

Julkisivuvalaistus koostuu valkoisen valon eri sävyistä. Seinää valaisee lämpimät ja luonnolliset sävyt. Viileä sävy tasapainottaa ja luo kauniin kokonaisuuden. Valaistuksen viimeistelee muutama katolle huomaamattomasti aseteltu valaisin. Jo ennestäänkin kaunis julkisivu loistaa valaistuksen myötä entistäkin kauniimpana.

Koska julkisivuvalaistus koostuu valkoisen eri sävyistä, projektiin valikoitui Grivenin laajasta valikoimasta dynamic white -valaisimet. Griven on uudistanut mallistoaan ja nykyisin vastaavat valaisimet tunnetaan Capital ja Jupiter.

Capital

Capital-sarjan valaisimet tarjoaa huomattavaa suorituskykyä kompaktissa rungossa. Monipuolinen pinta-asennettava valonheitin on saatavilla useilla eri optisilla kokoonpanoilla ja rungon viimeistelyllä. valaisimesta on lisäksi saatavilla Polar Edition -versio sähkölämmitteisellä lasilla, joka takaa toiminnan jopa äärimmäisen kylmissä olosuhteissa.

Jupiter

Jupiter puolestaan on monipuolinen keskipitkän matkan ulkopinta-asennettava valonheitin. Se erottuu valotehokkuudellaan sekä modernilla muotoilulla, joka sulautuu luontevasti osaksi kaupunkimaisemaa. Myös Jupiter-valaisin on saatavilla Polar Edition -versiona.

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus on toteutettu Grivenin valaisimilla

Julkisivuvalaistus

Valaisimet ja valo-ohjaus vaativiinkiin julkisivuvalaistuksiin Ideafixiltä.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Griven

Toimimme Grivenin maahantuojana, ja saat koko valikoiman kauttamme.

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Mukautuva äänentoistojärjestelmä EMMA-museoon

Ideafix toimitti EMMA-museoon langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.

Bistro Lande

Inkoolaisessa Bistro Landessa Eclerin äänentoistojärjestelmä pitää huolta asiakkaiden viihtymisestä.

Savoy-teatteri

Savoy-teatterissa pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon.

Kuopion kaupungintalon julkisivuvalaistus

Kuopion kaupungintalon valaistus on tehty Grivenin valaisimilla.

Kuopion Portin LED-screen

Kuopion Portin LED-screen tavoittaa tehokkaasti juna- ja bussimatkustajat.