Search

Savoy-teatteri

Savoy-teatterissa pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon.

Toimiva teatterisali on monen osan summa. Huomioon on otettava niin esiintyjät, työntekijät sekä luonnollisesti myös yleisö. Jotta teatterikokemus on kaikille miellyttävä ja turvallinen, on syytä panostaa yksityiskohtiin. Ideafixin avulla pienetkin yksityiskohdat saatiin kuntoon Savoy-teatterissa.

Helsingin keskustassa, aivan Esplanadin puiston liepeillä sijaitseva Savoy-teatteri tunnetaan ennen kaikkea kansainvälisenä konserttisalina, jonne saapuu artisteja ympäri maailmaa. Perinteikkään teatterin esiintymislavalla vierailee vuosittain noin 200 esiintyjäryhmää.

Ideafixin osaamisen ansiosta esitysten vetäminen on astetta miellyttävämpää niin työntekijöille kuin esiintyjillekin. Lavalle johtavien portaiden sekä oven ja työpöydän apuvalaistuksen avulla liikkuminen ja työskentely hämärässäkin onnistuu yleisön häiriintymättä.

Porrasvalaistuksen ansiosta kulkeminen lavan ja takahuoneen välillä tapahtuu kätevästi ja turvallisesti. Valon väriä ja voimakkuutta voidaan säätää, joten se saadaan sopimaan näytöksen värimaailmaan.

Lavan takaosassa sijaitsevan työtason valaistuksen ansiosta pöytää on mahdollista käyttää myös esityksen aikana siten, ettei siitä aiheudu häiriötä esiintyjille tai yleisölle. Valon määrää sekä sävyä voidaan säätää. Apuvalaistus on tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta sekä myös turvallisuutta parantava elementti.

735-paikkainen, permannosta ja parvesta koostuva sali tarjoaa hyvät puitteet esityksistä nauttimiseen. Myös asiakaskokemusta haluttiin parantaa ja siinä parven valaistut rivinumerot ovat suuressa roolissa. Valaistuksen ansiosta rivinumerot näkyvät selkeästi hämärässä tai jopa pilkkopimeässä, ja niiden avulla asiakkaat löytävät omalle paikalle ilman ylimääräistä vaivaa.

Ledeillä toimivat rivinumerot ovat selkeät ja ne vievät vähän sähköä. Rivinumeroita on saatavilla eri väreissä ja usealla eri kuviolla.

Valaistusratkaisut

Suurista julkisivuvalaistuksista ravintolan tunnelmavalaistukseen ja valo-ohjaukseen.

Tilaa uutiskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävän uutiskirjeen avulla pysyt kartalla AV-maailmasta ja saat vinkkejä sekä inspiraatiota omiin projekteihisi.

Valaistuksen tuotemerkit

Kauttamme saat muun muassa led-valaisimet, valo-ohjaimet ja Gobo-projektorit

Ideasta on hyvä aloittaa

Ota yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Yhteydenottolomake

Lähetä lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Myynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme

Markku Rasijärvi

Juha Järvimaa

Esa Rimpiläinen

Tutustu seuraavaksi

Monion valotaideteos

Tuusulassa sijaitseva Monio on kiehtova yhdistelmä perinnettä ja edistystä. Tiettävästi maailman suurin hirsirakenteinen lukio ja monitoimitalo sai Ideafixiltä valotaideteokseen tarvittavan kaluston.

Näin rakentuu valotaideseinä rakennuksen julkisivuun

Vehkalaan tuleva valotaideseinä vaatii kuvataiteilijan, arkkitehdin, valaistus-, sähkö- ja rakennesuunnittelijan ja metallirakenneosaajien yhteistyötä. Artikkeli päivittyy projektin edetessä!

Viking Line Gracen myyntiä edistävät ratkaisut

Viking Line Grace sai myyntiä edistäviä ratkaisuja Ideafixiltä

Loviisan Pisarat

Ideafix toteutti Tapio Haapalan Loviisan Pisarat -teokseen valaistuksen, jonka värilämpötila ja valaistuksen intensiteetti on säädettävissä

Mukautuva äänentoistojärjestelmä näyttelykeskus WeeGeehen

Ideafix toimitti Weegeehen langattoman Spottune-äänentoistojärjestelmän.

Tapiolan keilahalli

Tapiolan keilahallissa keilat kaatuu, väki viihtyyy ja musiikki soi! Toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän päivityksen.